סמורס-תפוחים טבולים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו תפוחים טבולים של סמורס. מתכון זה מכין 8 מנות עם 775 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו צ'יפס שוקולד חלב, קרקרים גרהם גס, מקלות פופ עץ, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 14%. הציון הזה לא כל כך אדיר. נסו חטיפי גרנולה טבולים בשוקולד, שוקולד טבל חמאת בוטנים, ו דלוקס טבל תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
מרפדים נייר אפייה בנייר שעווה; מצפים בנדיבות נייר שעווה בתרסיס בישול. שוטפים ומייבשים תפוחים; הסר גבעולים. הכנס מקלות פופ לתפוחים.
בסיר כבד גדול ממיסים חמאה על אש בינונית.
מוסיפים מרשמלו; מערבבים עד להמסה. טובלים תפוחים, אחד בכל פעם, לתוך תערובת מרשמלו חם, המאפשר עודף לטפטף.
מניחים על תבנית אפייה מוכנה ומכניסים למקרר עד להתייצבות, כ-15 דקות.
מניחים פירורי קרקר גרהם בכלי רדוד. מעל דוד כפול או קערת מתכת מעל מים רותחים בקושי, ממיסים שוקולד צ ' יפס; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. טובלים חצי תחתון של תפוחים בשוקולד; טובלים תחתיות בפירורי קרקר.
מניחים על תבנית עם נייר אפייה. מקררים עד להתייצבות.