תפוחים מטוגנים גרמנים
אם יש לכם תפוחים טארט, בצל, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. . מתכונים דומים: נקניקיות גרמניות עם תפוחים, כרוב כבוש ובצל, Rotkohl גרמני-כרוב אדום מתובל עם תפוחים ויין, ו מיני פנקייק גרמני עם תפוחים קינמון.
הוראות
מחממים את החמאה במחבת מעל חום בינוני עד שהקצף שוכך. מבשלים ומערבבים את הבצל עד שקוף, על 5 דקות.
מוסיפים את התפוחים, ומבשלים ומערבבים עד שהבצל והתפוחים מתחילים להשחים והתפוחים רכים, כ -10 דקות נוספות.