תפוחים צלויים
זה מתכון ללא גלוטן משמש 8 . מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 464 קלוריות. אם יש לכם גלידה vanillan, חמאה, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט עם תפוחים צלויים, תפוחים צלויים ואגסים ברוזמרין, ו תפוחים צלויים ברוטב מייפל קלבדוס.
הוראות
כדי לעשות את זה...הפעל broiler. לזרוק את התפוחים עם מיץ לימון, חמאה, וכל אבל 2 כפות של הסוכר. (ניתן לעשות עד לנקודה זו עד 1 יום קדימה. לאחסן בשקית פלסטיק resealable ומקרר.) לארגן על תבנית אפייה בשכבה אחת. לטגן את התפוחים על 8 סנטימטרים מהחום במשך 8 עד 10 דקות או עד מכרז.
מפזרים את 2 כפות הנותרים של סוכר צלוי עד מומס. בינתיים, לחמם את הרום או סירופ מייפל בסיר קטן על אש נמוכה.
מגישים את התפוחים חמים עם גלידת וניל.
טפטוף עם רום חם או syrup.To לזייף את זה...ולחסוך 20 דקות
מטלית חום. לזרוק את התפוחים משתי חבילות 12 גרם תפוחים מסולסלים על מחבת או תבנית אפייה. לזרוק עם גרידה מגוררת מ 1 לימון.
מורחים את התפוחים בשכבה אחת ומטגנים בערך 8 אינץ ' מהחום במשך 5 דקות או עד מבעבע. בינתיים, לחמם 1/3 כוס רום או 1/2 כוס סירופ מייפל בסיר קטן על אש נמוכה.
מגישים את התפוחים חמים עם גלידת וניל.