תפוחים קרמל ריץ
תפוחי קרמל ריץ עשויים להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 0 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 41 קלוריות. מתאים ל-50 מנות. אם יש לכם מים, קרקרים, סוכריות צבעוניות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. זה מושלם עבור ליל כל הקדושים. עם כפית ציון של 7%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו ברים ריץ קרמל מלוח, איך להכין תפוחי קרמל}תפוחים פאי קרמל תפוחים, ו עוגת קרקר קרקר ריץ קרקר מלוח (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף תפוחים, ואז להתייבש לחלוטין. (הערה: על מנת שרוטב הקרמל ידבק לתפוחים, התפוחים צריכים להיות מקוררים היטב לפני הכביסה, הייבוש והטבילה ברוטב הקרמל.)
הכנס מקל פופ עץ לתוך קצה גזע של כל תפוח. לבשל קרמל ומים בסיר בינוני על חום בינוני-נמוך עד קרמל נמסים לחלוטין תערובת מעורבב היטב, ערבוב כל הזמן.
מכסים צלחת גדולה עם קלף; תרסיס עם ספריי בישול.
מניחים קרקרים בקערה אחת, ואז מניחים סוכריות בקערה נפרדת. לטבול תפוחים, 1 בכל פעם, לרוטב קרמל, הופך באופן שווה מעיל כל תפוח. החזק תפוח טבול מעל קערה לתת עודפי קרמל לטפטף בחזרה לקערה. טובלים תפוחים בקרקרים, ואז סוכריות; מניחים על צלחת מוכנה.
להכניס למקרר 1 שעה או עד קרמל הוא מוצק.
Removeaples מן המקרר 15 דקות. לפני ההגשה. (הערה: תפוחים קרמל ניתן בקירור עד 2 ימים לפני ההגשה.)