תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תרד ופסטה לאפות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 15 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 174 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו מקרוני מרפק, מיקס, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכונים דומים: טורקיה & תרד פסטה לאפות, נקניק תרד פסטה לאפות, ו שלוש גבינה תרד ופסטה אופים.
הוראות
1
תנור חום עד 191°. גריז 11x7-inch (2-quart) זכוכית תבנית אפייה. בקערה גדולה, מערבבים יחד מקרוני, תרד ופטריות; מורחים בצלחת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
גבינת צ'דר ללא שומן מגוררת
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
גרעיני חמניות נוספים
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישים
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקערה גדולה, לנצח את החומרים הנותרים למעט גבינת צ 'דר עם מקצף חוט או מקצף יד על 1 דקה או עד כמעט חלקה; מערבבים בגבינת צ' דר.
מרכיבים שתצטרך
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה