תרד מוקרם עם בייקון
המתכון מוקרם תרד עם בייקון יכול להתבצע בסביבות 30 דקות. מנה אחת מכילה 275 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מתכון זה מ טעם הבית דורש תרד, חמאה, בצל ירוק ושן שום. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. רק מעטים מאוד אהבו את התוספת הזו. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 82%, שהוא מרהיב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון תרד מוקרם עם בייקון, תרד מוקרם עם בייקון, ו תרד מוקרם עם בייקון.
הוראות
במחבת גדולה מבשלים את הבצל והבייקון בחמאה על אש בינונית עד שהבייקון פריך.
להוסיף שום; לבשל 1 דקה יותר. מערבבים פנימה את הקמח, המלח והפלפל עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים חלב בהדרגה. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה. מערבבים תרד ושמנת; מבשלים 3-5 דקות יותר או עד לחימום.