מרק שעורה בקר קל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 4 מנות עם 296 קלוריות, 22 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן כל אחד. אם יש לכם בצל, תפוח אדמה, גזר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בתפוח האדמה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פאי בטטה כמו קינוח. זה מושלם עבור סתיו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 57%. הציון הזה מוצק. נסו סדרת מרק בקר-חלק 2: מרק בקר ושעורה, מרק בקר ושעורה, ו מרק בקר ושעורה (מתכונים דומים).
הוראות
1
בתנור הולנדי על אש בינונית מבשלים ומערבבים את הבקר, הפטריות, הסלרי והבצל עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים. מערבבים פנימה קמח עד לקבלת תערובת אחידה; מוסיפים מרק בהדרגה. מערבבים פנימה את הגזר, תפוח האדמה, הפלפל והמלח. מביאים לרתיחה. מערבבים שעורה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
שעורה
צרור סלרי, פרוס (בערך
8 (U-12) שרימפס
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
לוראן מטבח מקצועי®
20 פרוסות זוקיני דקות
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
2
מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 45-50 דקות או עד שהשעורה רכה.