תרד שמנת עם גבינת גאודה מעושנת
אם יש לכם תרד תינוק, מים, גאודה בשמל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. עם כפית נסו גבינת גאודה מעושנת כרוב ניצנים, פיצה גאודה מעושנת תרד, ו תרד וקיש גודה מעושן ללא סרטנים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את המטגן ומניחים מתלה 10 אינץ ' מהחום. בסיר מרק גדול, להביא 1/4 אינץ ' של מים לרתיחה.
מוסיפים את התרד ומבשלים על אש גבוהה, משליכים עם מלקחיים ארוכים, עד נבול לחלוטין, על 3 דקות.
להעביר את התרד למסננת ולנקז, הקשה על נוזל ככל האפשר.
במחבת בינונית, אטומה, מחממים את שמן הזית.
מוסיפים את הבצל ומבשלים על חום גבוה, ערבוב, עד מתרכך, על 3 דקות.
מוסיף את התרד נבול ומבשל, ערבוב, במשך 1 דקה.
מוסיפים את הגודה המעושנת בשמל ומבשלים על אש מתונה, ערבוב, עד מבעבע, על 1 דקה. מתבלים במלח ופלפל.
מפזרים את התרד בפירורי הלחם וגודה גרוסה ומטגנים במשך 2 דקות, עד להזהבה ומבעבע.