קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות59
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תרד שמנת עם גבינת גאודה מעושנת

תרד שמנת עם גבינת גאודה מעושנת
אם יש לכם תרד תינוק, מים, גאודה בשמל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. עם כפית נסו גבינת גאודה מעושנת כרוב ניצנים, פיצה גאודה מעושנת תרד, ו תרד וקיש גודה מעושן ללא סרטנים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את המטגן ומניחים מתלה 10 אינץ ' מהחום. בסיר מרק גדול, להביא 1/4 אינץ ' של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את התרד ומבשלים על אש גבוהה, משליכים עם מלקחיים ארוכים, עד נבול לחלוטין, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
להעביר את התרד למסננת ולנקז, הקשה על נוזל ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
4
במחבת בינונית, אטומה, מחממים את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את הבצל ומבשלים על חום גבוה, ערבוב, עד מתרכך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיף את התרד נבול ומבשל, ערבוב, במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את הגודה המעושנת בשמל ומבשלים על אש מתונה, ערבוב, עד מבעבע, על 1 דקה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
גבינת גאודה מעושנתגבינת גאודה מעושנת
8
מפזרים את התרד בפירורי הלחם וגודה גרוסה ומטגנים במשך 2 דקות, עד להזהבה ומבעבע.
מרכיבים שתצטרך
9
מגישים חם.