תרנגול הודו מטוגן בשמן עמוק
תרנגול הודו מטוגן בשמן עמוק יכול להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 70 גרם חלבון 144 גרם של שומן, וסך הכל 1579 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. . אם יש לכם בירה, מיץ בצל, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן בוטנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות טופי בוטן מלוחות כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 69%. נסו הודו קייג'ון מטוגן בשמן עמוק, ההודו המטוגן האהוב עליי {ואני אפילו לא אוהב הודו!}, ו הודו מטוגן בשמן עמוק (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את החמאה בסיר גדול על אש בינונית.
מוסיפים את מיץ הבצל, מיץ שום, רוטב חריף, רוטב ווסטרשייר, פלפל שחור, פלפל קאיין ובירה.
השתמש במרינדה הזרקת מזרק או מזרק טורקיה עם קצה מזרק להזריק את המרינדה בכל רחבי טורקיה כולל הרגליים, בחזרה, כנפיים, ירכיים ושדיים.
מניחים בשקית ניילון גדולה ומשרים לילה במקרר. אל תשתמש בשקית אשפה במטבח. אם ההודו שלך גדול, אתה יכול להשתמש בשקית תנור.
כאשר הגיע הזמן לטגן, למדוד את כמות השמן הדרוש על ידי הורדת טורקיה לתוך הטיגון ומילוי עם מספיק שמן כדי לכסות אותו.
הסר את טורקיה ולהניח בצד.
מחממים את השמן ל 365 מעלות F (185 מעלות C). כאשר השמן הגיע לטמפרטורה, להוריד את טורקיה לתוך השמן החם לאט באמצעות מכשיר התלייה שמגיע עם טורקיה עמוק-מטגנים. ההודו צריך להיות שקוע לחלוטין בשמן. מבשלים 36 דקות, או 3 דקות לקילו של טורקיה. טורקיה נעשית כאשר הטמפרטורה בחלק העבה ביותר של הירך מגיע 180 מעלות F (80 מעלות C). כבה את הלהבה ולהסיר לאט מן השמן, לוודא את כל השמן מנקז מתוך החלל. אפשר לנוח על מגש הגשה במשך כ -20 דקות לפני גילוף.
יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן
קייג ' ון בתפריט? נסה זיווג עם אלברינו, יין רוזה, וסוביניון בלאן. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. אלברינו אטלנטיס עם 4.9 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
![אטלנטיס אלברינו]()
אטלנטיס אלברינו
לימון אלגנטי-צבע צהוב, נקי ומבריק. זהו יין אינטנסיבי מאוד על האף עם ניחוחות איכות מתמיד, נזכר תפוח ירוק ופירות טרופיים, כגון אננס. על החיך, הוא ארוך ומתמשך עם חומציות מושלמת התואמת את גופו, מה שהופך אותו יין נעים מאוד מלא תחושות. היין המרענן והמרענן הזה נאסף ביד בקופסאות פלסטיק קטנות. הענבים נבחרים ומגוהצים. ברגע שהחובה מתקבלת, מתחיל תהליך תסיסה אלכוהולי, אשר מתבצע במכלי נירוסטה בטמפרטורה של 64 מעלות פרנהייט. לאחר תקופת התסיסה מבוצעת עקירה על מנת להפריד את lees; לאחר מכן הוא עובר ייצוב קר, הוא מסונן ולבסוף בבקבוק.