קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 55 דק.
מנות8
ציון בריאות57
מגזין

תרנגול הודו צלוי ומטוגן

תרנגול הודו צלוי ומטוגן
תרנגול הודו צלוי ומטוגן עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %53 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 159 גרם חלבון 61 גרם של שומן, וסך הכל 1413 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם עשבי תיבול, התזה של יין, פטרוזיליה שטוחהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. מתכונים דומים: טנדרלוין הודו צלוי בעשב עם מנגו, ליים וג'ינג'ר ותפוחי אדמה מתוקים קלויים, בית לבן עוף צלוי עשבי תיבול עם ירקות מטוגנים, ו הודו צלוי עם חמאת עשבי תיבול וצלי שאלוט קלויים.

הוראות

1
הסר את טורקיה מהמקרר 1 שעה לפני הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
2
מערבבים את החמאה, פטרוזיליה, רוזמרין, מרווה וקורנית במעבד מזון ומעבדים עד לקבלת חלקה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
רוזמריןרוזמרין
פטרוזיליהפטרוזיליה
חמאהחמאה
טימיןטימין
מרווהמרווה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
3
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
מפזרים את חלל ההודו במלח ופלפל וממלאים את החלל בחצי מהגזר, הסלרי והבצל. לשפשף את טורקיה כולה עם חמאת עשבי תיבול ומפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
גזרגזר
חמאהחמאה
סלריסלרי
בצלבצל
טורקיה כולהטורקיה כולה
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
5
שים 4 כוסות של ציר עוף בסיר בינוני ולשמור על חום נמוך.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
מניחים את הירקות הנותרים על החלק התחתון של מחבת צלייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
7
שים את טורקיה על גבי הירקות, לשים בתנור לצלות עד חום זהוב קל, כ 45 דקות. להפחית את החום ל 350 מעלות F ולהמשיך צלייה, צולה עם מלאי עוף חם כל 15 דקות, 2 עד 2 שעות 15 שעות יותר. (מדחום שקורא מיידית מוכנס בירך צריך לרשום 160 מעלות F.)
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
ירקירק
טורקיה כולהטורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור
8
הסר את תרנגול ההודו מהתנור, להעביר לתבנית אפייה, אוהל רופף עם נייר ולתת לנוח 30 דקות לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
9
הסר את הרגליים עבור צלימה. מסננים את הטפטוף לקערה ומשליכים את המוצקים.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
10
הוסף מלאי מספיק כדי להפוך 4 כוסות נוזלי.
מרכיבים שתצטרך
מלאימלאי
11
מביאים את הנוזל לרתיחה, מעבירים למחבת קלייה, מוסיפים את הרגליים, מכסים בנייר כסף ובצלייה עד למכרז בתנור תואר 350 f בערך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
12
עבור הרוטב: להמס את החמאה במחבת בינונית על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
13
מוסיפים את השום הקלוי ומבשלים לרגע.
מרכיבים שתצטרך
שום קלוישום קלוי
14
לטאטא בקמח ומבשלים עד חום זהוב קלות. לאט לטאטא את הטפטוף לתוך תערובת הקמח, להביא לרתיחה ולטאטא עד התערובת מתחילה להתעבות וטעם הקמח כבר מבושל, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
15
מוסיפים את התזה של היין הלבן אם תרצה ומבשלים 1 דקה יותר. מקפלים עשבי תיבול טריים אם תרצה ומתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עשבי תיבול טרייםעשבי תיבול טריים
יין לבןיין לבן
16
מגישים באופן מיידי.