תרנגול הודו צלוי ומטוגן עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %53 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 159 גרם חלבון 61 גרם של שומן, וסך הכל 1413 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם עשבי תיבול, התזה של יין, פטרוזיליה שטוחהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. מתכונים דומים: טנדרלוין הודו צלוי בעשב עם מנגו, ליים וג'ינג'ר ותפוחי אדמה מתוקים קלויים, בית לבן עוף צלוי עשבי תיבול עם ירקות מטוגנים, ו הודו צלוי עם חמאת עשבי תיבול וצלי שאלוט קלויים.
הוראות
1
הסר את טורקיה מהמקרר 1 שעה לפני הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולה
2
מערבבים את החמאה, פטרוזיליה, רוזמרין, מרווה וקורנית במעבד מזון ומעבדים עד לקבלת חלקה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
רוזמרין
פטרוזיליה
חמאה
טימין
מרווה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
3
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
מפזרים את חלל ההודו במלח ופלפל וממלאים את החלל בחצי מהגזר, הסלרי והבצל. לשפשף את טורקיה כולה עם חמאת עשבי תיבול ומפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
גזר
חמאה
סלרי
בצל
טורקיה כולה
לשפשף תיבול יבש
5
שים 4 כוסות של ציר עוף בסיר בינוני ולשמור על חום נמוך.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוף
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
6
מניחים את הירקות הנותרים על החלק התחתון של מחבת צלייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
ירק
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
7
שים את טורקיה על גבי הירקות, לשים בתנור לצלות עד חום זהוב קל, כ 45 דקות. להפחית את החום ל 350 מעלות F ולהמשיך צלייה, צולה עם מלאי עוף חם כל 15 דקות, 2 עד 2 שעות 15 שעות יותר. (מדחום שקורא מיידית מוכנס בירך צריך לרשום 160 מעלות F.)
מרכיבים שתצטרך
ציר עוף
ירק
טורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
תנור
8
הסר את תרנגול ההודו מהתנור, להעביר לתבנית אפייה, אוהל רופף עם נייר ולתת לנוח 30 דקות לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
רדיד אלומיניום
תנור
9
הסר את הרגליים עבור צלימה. מסננים את הטפטוף לקערה ומשליכים את המוצקים.
ציוד שתשתמש בו
קערה
10
הוסף מלאי מספיק כדי להפוך 4 כוסות נוזלי.
מרכיבים שתצטרך
מלאי
11
מביאים את הנוזל לרתיחה, מעבירים למחבת קלייה, מוסיפים את הרגליים, מכסים בנייר כסף ובצלייה עד למכרז בתנור תואר 350 f בערך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
רדיד אלומיניום
תנור
12
עבור הרוטב: להמס את החמאה במחבת בינונית על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
רוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת
13
מוסיפים את השום הקלוי ומבשלים לרגע.
מרכיבים שתצטרך
שום קלוי
14
לטאטא בקמח ומבשלים עד חום זהוב קלות. לאט לטאטא את הטפטוף לתוך תערובת הקמח, להביא לרתיחה ולטאטא עד התערובת מתחילה להתעבות וטעם הקמח כבר מבושל, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
15
מוסיפים את התזה של היין הלבן אם תרצה ומבשלים 1 דקה יותר. מקפלים עשבי תיבול טריים אם תרצה ומתבלים עם מלח ופלפל.