אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל תרנגול הודו צלוי עם נקניק כרוב מלית. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 78 גרם חלבון, 38 גרם שומן, ובסך הכל 725 קלוריות. 20 אנשים התרשמו מתכון זה. זה מושלם עבור חג ההודיה. גשו לסופר וקנו כרוב, בצל, סלרי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בפלפל אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם קינוח מנטה קל כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 85%. נסו הודו צלוי עם פקאן, נקניק ומילוי ערמונים וצלי שאלוט צלויים, צלי הודו עם מלית נקניק, ו תרנגול הודו צלוי עם מלית עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
בקערה קטנה מערבבים את החמאה, הטימין, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מניחים הודו על רשת בתבנית צלייה רדודה, כשהצד כלפי מעלה. בעזרת האצבעות, שחרר בזהירות את העור מחזה ההודו; משפשפים מחצית מתערובת החמאה מתחת לעור. משפשפים את תערובת החמאה שנותרה על הודו. תוחבים כנפיים מתחת להודו; קושרים מקלות תוף יחד.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעור
מקלות עוף
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
3
אופים ב 325 3 עד 3-3/4 שעות או עד מדחום מוכנס בירך קורא 180. מכסים מדי פעם בטפטופי מחבת.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
למילוי, בתנור הולנדי, מבשלים נקניק על אש בינונית במשך 6-8 דקות או עד שהם כבר לא ורודים, פורצים לפירורים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
5
מוציאים בעזרת כף מחוררת; מסננים על מגבות נייר. מחק טפטופים, הזמנת 1 כף.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
6
מוסיפים את הכרוב, הגזר, הסלרי והבצל לטפטופים שמורים; מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד שהם רכים. מערבבים פנימה שמנת, תיבול עופות, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוף
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ל-1 אננס
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
20 פרוסות זוקיני דקות
7
מוסיפים את קוביות המלית, הביצה והנקניק; לזרוק לאיחוד. מערבבים מספיק מרק כדי להגיע ללחות הרצויה; מעבירים ל -11 אינץ ' משומן. 7 אינץ'. תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
8
אופים, מכוסים, למשך 30 דקות. חושפים ואופים 10-15 דקות יותר או עד להשחמה קלה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
מוציאים את הודו מהתנור; מכסים באופן רופף בנייר כסף ומניחים לעמוד 20 דקות לפני הגילוף.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק