תרנגולות קורניות מזוגגות עם אורז בר ומשמש מלית
תרנגולות קורניות מזוגגות עם אורז בר ומשמש מלית עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 1016 קלוריות, 67 גר' של חלבון, ו 52 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מושלם עבור חג ההודיה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך בצל, מיץ תפוזים, סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב משמשים מיובשים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,המהפך האולטימטיבי: פודינג לחם וחמאה כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו תרנגולות קורניות מזוגגות עם מילוי פקאן-אורז, תרנגולות קורניות מזוגגות עם רימונים-אורז מלית, ו תרנגול רימון-זיגוג קורניש משחק תרנגולות עם אורז בר-ערמונים St (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין מלית, להביא 3 מרק כוסות לרתיחה בסיר בינוני.
מוסיפים אורז בר; מכסים, מפחיתים חום ומבשלים 50 דקות או עד למכרז.
להמיס מרגרינה במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל, סלרי ושומר קצוץ; מטגנים 10 דקות או עד למכרז. מערבבים באורז, משמשים קצוצים, ולאחר מכן 4 מרכיבים (משמשים קצוצים דרך פלפל).
כדי להכין תרנגולות מזוגגות, להסיר ולהשליך giblets וצוואר מן התרנגולות. שטפו תרנגולות במים קרים, והתייבשו.
הסר את העור, לקצץ שומן עודף. מפצל תרנגולות לחצי לאורכו. כף 4 (1 כוס) תלוליות של אורז בר מלית לתוך מחבת קלייה רדודה מצופה ספריי בישול.
מניחים חצאי תרנגולת, צדדים בשרניים עד, על גבי תלוליות.
מערבבים 1/4 כוס מיץ תפוזים ושימורי משמש בקערה קטנה. כף 1 1/2 כפות תערובת מיץ תפוזים על כל חצי תרנגולת.
אופים ב 400 במשך 40 דקות או עד מיצים לרוץ ברור.
כדי להכין רוטב, מניחים מחבת nonstick מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה עד חם.
להוסיף שאלוט; לטגן 5 דקות או עד מכרז.
מוסיפים 3/4 כוס מיץ תפוזים, מרק 1/2 כוס, ומיץ לימון; מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ומבשלים 5 דקות.
שלב מדיירה ו קורנפלור; להוסיף למחבת. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים 2 דקות או עד עבה, ערבוב כל הזמן.
מקשטים עם שברי שומר, אם תרצה.