קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות59
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תרנגולות קורניש ממולאות בקוסקוס עם במיה ועגבניות

תרנגולות קורניש ממולאות בקוסקוס עם במיה ועגבניות
תרנגולות קורניש ממולאות בקוסקוס עם אוקראן ועגבניות נמשכות כשעה ו-10 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 1661 קלוריות , 77 גרם חלבון ו -80 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 55% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את התוספת הזו. אדם אחד היה שמח שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם חומץ ביין אדום, בצל, קוסקוס וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 77% . הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: ארוחת ערב של יום ראשון: תרנגולות קורניש פרפרות עם קוסקוס שקדים , תרנגולות קורניש ממולאות ותרנגולות קורניש ממולאות .

הוראות

1
מחממים תנור ל-375 מעלות F. מביאים 2 כוסות מהציר לרתיחה בסיר קטן ומוסיפים את המשמשים.
מרכיבים שתצטרך
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)
1 קילו במיה, קצוצה וחתוכה לעיגולים של 1/2 אינץ'1 קילו במיה, קצוצה וחתוכה לעיגולים של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
במיה, קצוצה וחתוכה לעיגולים של 1/2 אינץ'במיה, קצוצה וחתוכה לעיגולים של 1/2 אינץ'
1 בצל צהוב קטן, פינלי קצוץ1 בצל צהוב קטן, פינלי קצוץ
2
מחממים את השמן בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, פינלי קצוץבצל צהוב, פינלי קצוץ
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4
מוסיפים את הפלפל האנגלי והקינמון ומבשלים במשך דקה.
מרכיבים שתצטרך
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
5
מוסיפים את הקוסקוס והציר עם המשמשים, מכסים את התבנית ומניחים ל-5 דקות. מורחים במזלג ומוסיפים 1 כף מהחמאה, השקדים והדבש ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מתבלים את חללי התרנגולות במלח ופלפל וממלאים במלית הקוסקוס. חופפים את העוף, ואז משפשפים כל אחד בחמאה שנותרה ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מתבלים תרנגולות מכל הצדדים בתבנית מוקפצת בתנור ומכניסים לתנור.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
צולים 35-40 דקות.
8
מעבירים את התרנגולות לצלחת.
9
מוציאים חלק מהשומן מתבנית הצלייה ומניחים על המבער על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
10
מוסיפים את 1 כוס הציר הנותרת ומבשלים, מגרדים את תחתית המחבת עד לצמצום ל-1/2 כוס. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
מחממים תנור ל-375 מעלות F. מביאים 2 כוסות מהציר לרתיחה בסיר קטן ומוסיפים את המשמשים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
מחממים את השמן בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
13
מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
14
מוסיפים את הפלפל האנגלי והקינמון ומבשלים במשך דקה.
מרכיבים שתצטרך
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
15
מוסיפים את הקוסקוס והציר עם המשמשים, מכסים את התבנית ומניחים ל-5 דקות. מורחים במזלג ומוסיפים כף חמאה, השקדים והדבש ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
16
מתבלים את חללי התרנגולות במלח ופלפל וממלאים במלית הקוסקוס. מסבכים את התרנגולות, ואז משפשפים כל אחת בשארית החמאה ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מתבלים תרנגולות מכל הצדדים בתבנית מוקפצת בתנור ומכניסים לתנור.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
17
צולים 35 עד 40 דקות.
18
מעבירים את התרנגולות לצלחת.
19
מוציאים חלק מהשומן מתבנית הצלייה ומניחים על המבער על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
20
מוסיפים את כוס הציר הנותרת ומבשלים, מגרדים את תחתית המחבת עד לצמצום ל-1/2 כוס. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
21
מחממים שמן במחבת לטיגון. חורצים במיה בקמח תירס ומטגנים עד להזהבה. לזרוק מיד עם שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
במיהבמיה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף

מרכיבים

0חתיכות טופי הית' בר10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים12 כפיות אבקת שום3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון7201 לב מפאלדי טרי אם אפשרציר עוף, מחולקציר עוף, מחולק0חתיכות טופי הית' ברגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים318דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.ארוחת תירסארוחת תירס1kgsתרנגולות קורניש (על כל אחד)תרנגולות קורניש (על כל אחד)3461 לב מפאלדי טרי אם אפשרקוסקוס מיידיקוסקוס מיידי33דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.משמשים מיובשים, קצוציםמשמשים מיובשים, קצוצים2ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק2חתיכות טופי הית' בר1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.okra, trimmed and cut into 1/2 inch roundsokra, trimmed and cut into 1/2 inch rounds23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר15דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטרוזיליה קצוצהפטרוזיליה קצוצה4שרימפס וורידיםשמן בוטנים, לטגןשמן בוטנים, לטגן1קטןבצל אדום, קצוץ דקבצל אדום, קצוץ דק1צביטהקורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר4שרימפס וורידיםמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי27דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שקדים מרוסקים, קלוייםשקדים מרוסקים, קלויים149דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.עגבניות חתוכות לקוביותעגבניות חתוכות לקוביות33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה לא מלוחה, מחולקתחמאה לא מלוחה, מחולקת1קטןyellow onion, finley choppedyellow onion, finley chopped