קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות59
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תרנגולות קורניש ממולאות בקוסקוס עם במיה ועגבניות

תרנגולות קורניש ממולאות בקוסקוס עם במיה ועגבניות
תרנגולות קורניש ממולאות בקוסקוס עם אוקראן ועגבניות נמשכות כשעה ו-10 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 1661 קלוריות , 77 גרם חלבון ו -80 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 55% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את התוספת הזו. אדם אחד היה שמח שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם חומץ ביין אדום, בצל, קוסקוס וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 77% . הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: ארוחת ערב של יום ראשון: תרנגולות קורניש פרפרות עם קוסקוס שקדים , תרנגולות קורניש ממולאות ותרנגולות קורניש ממולאות .

הוראות

1
מחממים תנור ל-375 מעלות F. מביאים 2 כוסות מהציר לרתיחה בסיר קטן ומוסיפים את המשמשים.
מרכיבים שתצטרך
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)
1 קילו במיה, קצוצה וחתוכה לעיגולים של 1/2 אינץ'1 קילו במיה, קצוצה וחתוכה לעיגולים של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
במיה, קצוצה וחתוכה לעיגולים של 1/2 אינץ'במיה, קצוצה וחתוכה לעיגולים של 1/2 אינץ'
1 בצל צהוב קטן, פינלי קצוץ1 בצל צהוב קטן, פינלי קצוץ
2
מחממים את השמן בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, פינלי קצוץבצל צהוב, פינלי קצוץ
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4
מוסיפים את הפלפל האנגלי והקינמון ומבשלים במשך דקה.
מרכיבים שתצטרך
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
נייר אורזנייר אורז
5
מוסיפים את הקוסקוס והציר עם המשמשים, מכסים את התבנית ומניחים ל-5 דקות. מורחים במזלג ומוסיפים 1 כף מהחמאה, השקדים והדבש ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מתבלים את חללי התרנגולות במלח ופלפל וממלאים במלית הקוסקוס. חופפים את העוף, ואז משפשפים כל אחד בחמאה שנותרה ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מתבלים תרנגולות מכל הצדדים בתבנית מוקפצת בתנור ומכניסים לתנור.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
2 עד 3 כפות בצל ירוק קצוץ דק, לקישוט2 עד 3 כפות בצל ירוק קצוץ דק, לקישוט
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
צולים 35-40 דקות.
8
מעבירים את התרנגולות לצלחת.
9
מוציאים חלק מהשומן מתבנית הצלייה ומניחים על המבער על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
10
מוסיפים את 1 כוס הציר הנותרת ומבשלים, מגרדים את תחתית המחבת עד לצמצום ל-1/2 כוס. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
מחממים תנור ל-375 מעלות F. מביאים 2 כוסות מהציר לרתיחה בסיר קטן ומוסיפים את המשמשים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
12
מחממים את השמן בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
13
מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
14
מוסיפים את הפלפל האנגלי והקינמון ומבשלים במשך דקה.
מרכיבים שתצטרך
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
נייר אורזנייר אורז
15
מוסיפים את הקוסקוס והציר עם המשמשים, מכסים את התבנית ומניחים ל-5 דקות. מורחים במזלג ומוסיפים כף חמאה, השקדים והדבש ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
16
מתבלים את חללי התרנגולות במלח ופלפל וממלאים במלית הקוסקוס. מסבכים את התרנגולות, ואז משפשפים כל אחת בשארית החמאה ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מתבלים תרנגולות מכל הצדדים בתבנית מוקפצת בתנור ומכניסים לתנור.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
17
צולים 35 עד 40 דקות.
18
מעבירים את התרנגולות לצלחת.
19
מוציאים חלק מהשומן מתבנית הצלייה ומניחים על המבער על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
20
מוסיפים את כוס הציר הנותרת ומבשלים, מגרדים את תחתית המחבת עד לצמצום ל-1/2 כוס. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
21
מחממים שמן במחבת לטיגון. חורצים במיה בקמח תירס ומטגנים עד להזהבה. לזרוק מיד עם שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
במיהבמיה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'

מרכיבים

0חתיכות טופי הית' בר10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים11 כף אורגנו מיובש3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון7201 לב מפאלדי טרי אם אפשרציר עוף, מחולקציר עוף, מחולק0חתיכות טופי הית' ברנייר אורזנייר אורז318חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'ארוחת תירסארוחת תירס1kgsתרנגולות קורניש (על כל אחד)תרנגולות קורניש (על כל אחד)3461 לב מפאלדי טרי אם אפשרקוסקוס מיידיקוסקוס מיידי33חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'משמשים מיובשים, קצוציםמשמשים מיובשים, קצוצים2ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק2חתיכות טופי הית' בר1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'okra, trimmed and cut into 1/2 inch roundsokra, trimmed and cut into 1/2 inch rounds22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר15חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פטרוזיליה קצוצהפטרוזיליה קצוצה4שרימפס וורידיםשמן בוטנים, לטגןשמן בוטנים, לטגן1קטןבצל אדום, קצוץ דקבצל אדום, קצוץ דק1צביטהקורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר4שרימפס וורידיםמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי27חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שקדים מרוסקים, קלוייםשקדים מרוסקים, קלויים149חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'עגבניות חתוכות לקוביותעגבניות חתוכות לקוביות32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחמאה לא מלוחה, מחולקתחמאה לא מלוחה, מחולקת1קטןyellow onion, finley choppedyellow onion, finley chopped