קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

תרנגולות קורניש עם זיגוג שום ורמוט מתוק

תרנגולות קורניש עם זיגוג שום ורמוט מתוק
גשו לסופר וקנו עלי קורנית, מלח, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. עם כפית ציון של 59% המנה הזאת די טובה. נסו תרנגולות משחק קורניש עם ענבים ורמוט, תרנגולות משחק קורניש עם דבש-חרדל-שום-זיגוג כוסברה, ו תרנגולות משחק קורניש עם זיגוג אפרסק (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור ל 450°f. תרנגולות טפיחה יבש ומפזרים מלח ופלפל. צלוי, לחתוך צדדים למטה, במחבת אפייה רדודה כבדה גדולה (1 אינץ ' עמוק) עד רק מבושל דרך, כ 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
בעוד תרנגולות צלויות, ורמוט ומבשל, שום, טימין, ו 1/2 כוס מים, נחשף, בסיר כבד 2 ליטר עד השום רך, כ 15 דקות. להשליך קורנית. מחית שום לרוטב עם מזלג ומבשל עד מופחת זיגוג (כ 3 כפות).
מרכיבים שתצטרך
3
זיגוג מברשת על תרנגולות צלוי 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
4
יוצקים הנותרים 1/2 כוס מים לתוך סיר, מתערבל לפזר כל זיגוג הנותרים, ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
5
להעביר תרנגולות צלחת הגשה ולתת לעמוד, מכוסה באופן רופף בנייר כסף, 5 דקות. בפישוק מחבת אפייה מעל 2 מבערים, ולאחר מכן להוסיף נוזל שמור מחבת אפייה סיר ו deglaze על ידי רותחים מעל חום מתון, גירוד חתיכות חומות, עד מופחת מעט. מיצי פאן העונה עם מלח ופלפל ושופכים על תרנגולות.
מרכיבים שתצטרך