תרנגולות קורניש עם זיגוג שום ורמוט מתוק
גשו לסופר וקנו עלי קורנית, מלח, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. עם כפית ציון של 59% המנה הזאת די טובה. נסו תרנגולות משחק קורניש עם ענבים ורמוט, תרנגולות משחק קורניש עם דבש-חרדל-שום-זיגוג כוסברה, ו תרנגולות משחק קורניש עם זיגוג אפרסק (מתכונים דומים).
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור ל 450°f. תרנגולות טפיחה יבש ומפזרים מלח ופלפל. צלוי, לחתוך צדדים למטה, במחבת אפייה רדודה כבדה גדולה (1 אינץ ' עמוק) עד רק מבושל דרך, כ 30 דקות.
בעוד תרנגולות צלויות, ורמוט ומבשל, שום, טימין, ו 1/2 כוס מים, נחשף, בסיר כבד 2 ליטר עד השום רך, כ 15 דקות. להשליך קורנית. מחית שום לרוטב עם מזלג ומבשל עד מופחת זיגוג (כ 3 כפות).
זיגוג מברשת על תרנגולות צלוי 5 דקות יותר.
יוצקים הנותרים 1/2 כוס מים לתוך סיר, מתערבל לפזר כל זיגוג הנותרים, ושמורה.
להעביר תרנגולות צלחת הגשה ולתת לעמוד, מכוסה באופן רופף בנייר כסף, 5 דקות. בפישוק מחבת אפייה מעל 2 מבערים, ולאחר מכן להוסיף נוזל שמור מחבת אפייה סיר ו deglaze על ידי רותחים מעל חום מתון, גירוד חתיכות חומות, עד מופחת מעט. מיצי פאן העונה עם מלח ופלפל ושופכים על תרנגולות.