תרנגולות קורניש עם חמאת עשב נטול גלוטן,, ו ומספק כ 6 מנות. במנה עיקרית זו יש 1063 קלוריות, 77 גר' של חלבון, ו 81 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, קורנית, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו תרנגולות משחק קורניש קלוי עשב, תרנגולות משחק קורניש קלוי עשב, ו תרנגולות צלויות ממולאות בעשב (מתכונים דומים).
הוראות
1
יש לשטוף את הציפורים ולייבש.
2
מפזרים את החלל של כל ציפור עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
3
תהליך כדי להדביק את החמאה, פטרוזיליה, עירית, רוזמרין, טימין, מרווה טרי במעבד מזון מצויד להב פלדה. בזהירות להפריד את העור מן השד של כל ציפור.
מרכיבים שתצטרך
מרווה טרייה
רוזמרין
פטרוזיליה
חמאה
עירית
טימין
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
4
מורחים על 2 כפות של חמאת עשבי תיבול בין העור והשד של כל ציפור. להחליק את העור למקום מסבך.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
מורחים
5
מחממים תנור ל 232°.
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
לשפשף את השמן על הציפורים ומפזרים מלח ופלפל. לבסוף, לשפשף את מרווה מיובש באופן שווה על כל ציפור ולמקם במחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מרווה מיובשת
שמן בישול
לשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
7
צלי במשך 20 דקות. להפחית את החום ל 177°. המשך צלייה עד מיצים לרוץ ברור כאשר החלק העבה ביותר של הירך הוא פירסינג, כ 40 דקות יותר. למרוח לעתים קרובות עם מיצי פאן.