קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות27
מגזין

תרנגולות קורניש עם חמאת עשב

תרנגולות קורניש עם חמאת עשב
תרנגולות קורניש עם חמאת עשב נטול גלוטן,, ו ומספק כ 6 מנות. במנה עיקרית זו יש 1063 קלוריות, 77 גר' של חלבון, ו 81 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, קורנית, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו תרנגולות משחק קורניש קלוי עשב, תרנגולות משחק קורניש קלוי עשב, ו תרנגולות צלויות ממולאות בעשב (מתכונים דומים).

הוראות

1
יש לשטוף את הציפורים ולייבש.
2
מפזרים את החלל של כל ציפור עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
3
תהליך כדי להדביק את החמאה, פטרוזיליה, עירית, רוזמרין, טימין, מרווה טרי במעבד מזון מצויד להב פלדה. בזהירות להפריד את העור מן השד של כל ציפור.
מרכיבים שתצטרך
מרווה טרייהמרווה טרייה
רוזמריןרוזמרין
פטרוזיליהפטרוזיליה
חמאהחמאה
עיריתעירית
טימיןטימין
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
4
מורחים על 2 כפות של חמאת עשבי תיבול בין העור והשד של כל ציפור. להחליק את העור למקום מסבך.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
מורחיםמורחים
5
מחממים תנור ל 232°.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
לשפשף את השמן על הציפורים ומפזרים מלח ופלפל. לבסוף, לשפשף את מרווה מיובש באופן שווה על כל ציפור ולמקם במחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מרווה מיובשתמרווה מיובשת
שמן בישולשמן בישול
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
7
צלי במשך 20 דקות. להפחית את החום ל 177°. המשך צלייה עד מיצים לרוץ ברור כאשר החלק העבה ביותר של הירך הוא פירסינג, כ 40 דקות יותר. למרוח לעתים קרובות עם מיצי פאן.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מגישים באופן מיידי.
9
מאמר var
10
Type_27_data = {};
11
מאמר
12
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;