תרנגולת קורנית מזוגגת תאנה ובלסמית
תרנגולות קורניות מזוגגות תאנים עשויות להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 719 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 40 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם יין, יין, חרדל דיז'ון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. מתכונים דומים: תרנגולות קורניות מזוגגות, תרנגולות קורניות מזוגגות, ו תרנגולות קורניות מזוגגות תפוחים.
הוראות
להביא הראשון 5 מרכיבים לרתיחה בסיר קטן מעל חום בינוני גבוה; להפחית את החום נמוך, ומבשלים 8 עד 10 דקות או עד מעט מעובה. שמור חצי תערובת תאנה; כיסוי וצינה.
בואו נשאר תערובת תאנה לעמוד בטמפרטורת החדר.
שטפו תרנגולות במים קרים, והתייבשו.
מניחים תרנגולות, צד השד למטה, על קרש חיתוך.
חותכים תרנגולות דרך עמוד השדרה באמצעות מזמרה מטבח כדי להפוך 2 חצאים.
מניחים תרנגולות על מחבת מרופדת בנייר אלומיניום או במחבת צלייה רדודה ומפזרים מלח.
אופים ב 450 במשך 10 דקות.
מברשת תרנגולות בנדיבות עם תערובת תאנה בטמפרטורת החדר. הפחת את טמפרטורת התנור ל-40
אופים תרנגולות 45 דקות או עד בשר הרגל הוא כבר לא ורוד, רווי בתערובת תאנה כל 10 דקות.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
מקום שמור תערובת תאנה צוננת בסיר קטן; מערבבים ביין אדום, ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, 2 דקות או עד מחומם היטב.
הערה: כדי לעשות קדימה, להכין מתכון לפי הוראות דרך כיסוי צעד להירגע עד 8 שעות.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 15 דקות לפני שתמשיך בצעדים 4 ו