Foodiez
מתכונים
מגזין
מתכונים פופולריים
פניני צ'דר, בייקון ועגבניה
Grreat עוף ועוגות אורז עם בייקון
טוסט גבינת ברי וגבינת עיזים עם בייקון ועגבנייה ירוקה
פנקייק בייקון תפוח
מגזין
לאחרונה
פופולרי
ראה הכל
השף הפנימי שלך עם שלושת המתכונים המובילים של טיילור סוויפט מה-Hangout האהוב שלה בניו יורק
Feb 19 · 9 דקות, 28 שניות קרא
20 מתכונים מעוררי תיאבון שאתה צריך לנסות היום!
Feb 19 · 6 דקות, 4 שניות קרא
שלטו באומנות הכנת פנקייקים מושלמות עם המתכון חסין התקלות הזה
Feb 19 · 4 דקות, 51 שניות קרא
המדע שמאחורי יין אדום: היתרונות הבריאותיים המפתיעים והסיכונים הפוטנציאליים שלו
Feb 6 · 5 דקות, 56 שניות קרא
12 קוקטיילי יין לטוויסט מתוחכם
Feb 6 · 6 דקות, 33 שניות קרא
ללגום, לסובב ולחגוג: כוסית ליום היין הלאומי ב-25 במאי
Feb 6 · 4 דקות, 39 שניות קרא
יום היין הלאומי למשקה ב-18 בפברואר
Feb 6 · 8 דקות, 35 שניות קרא
חוגגים את יום הסופלה עם תענוגות מענגים
Feb 4 · 8 דקות, 22 שניות קרא
התענגו על הטעם המענג של מרק צדפות ביום המיוחד שלו!
Feb 4 · 7 דקות, 50 שניות קרא
חוגגים את יום הנוטלה העולמי
Feb 4 · 5 דקות, 40 שניות קרא
מה לבשל השבוע?
Feb 20 · 3 דקות, 57 שניות קרא
המדריך האולטימטיבי להכנת רול-אפס פירות תוצרת בית משלך
May 30 · 4 דקות, 48 שניות קרא
מדגנים עתיקים ועד מעדנים מודרניים: פתיחת ההיסטוריה המרתקת של האוכל
Jun 20 · 9 דקות, 44 שניות קרא
העתיד של אוכל טבעוני: בחינת מגמות קולינריות עולמיות בשנת 2023
Jun 21 · 5 דקות, 41 שניות קרא
מעבר לגבולות: גילוי הגיוון והטעימות של מטבחים גלובליים
Jun 21 · 6 דקות, 14 שניות קרא
מסע גסטרונומי: גילוי המסעדות המפורסמות ביותר בעולם
Jun 21 · 9 דקות, 9 שניות קרא
חקר תרבות האוכל העשירה של אירופה: מסע גסטרונומי ברחבי היבשת
Jun 21 · 9 דקות, 1 שניות קרא
10 רעיונות לאוכל קר טעים שינצחו את החום הקיץ
Jun 21 · 5 דקות, 33 שניות קרא
מהמבורגרים ועד עוגת תפוחים: חקור את 10 המאכלים האמריקאים המובילים שאתה חייב לנסות!
Jun 21 · 6 דקות, 17 שניות קרא
חגוג את החושים: חקור את תרבות האוכל התוססת של ברזיל
Jun 21 · 9 דקות, 13 שניות קרא
ראשי
מתכונים
מרכיבים
לשפשף תיבול יבש - עמוד 282
מתכונים המכילים לשפשף תיבול יבש
קשה
צרוב את האצבעות שלך כנפי עוף
כנפי עוף שורפות אצבעות יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש.…
45 דק.
קשה
Piquillo-Pepper Num Pangs
Piquillo-Pepper Num Pangs הוא pescatarian ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה…
45 דק.
קשה
פלפלים אדומים קלויים עם רוטב טונאטו
פלפלים אדומים קלויים עם רוטב טונאטו עשויים להיות רק…
45 דק.
בינוני
טונה פריכה עם רוטב טונה
טונה פריך עם רוטב צלי טונה יכול להיות רק חלב חינם ו…
30 דק.
רגיל
טוסטים נפוליטניים (Crostini Napoletani)
טוסטים נפוליטניים (Crostini Napoletani) הוא טוסטים נפוליטניים…
20 דק.
קשה
קרוטונים עם טפנד
קרוטונים עם טפנד עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא…
45 דק.
מומחה
ארטישוק מאודה עם סלסה ורדה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל…
2 שעות, 50 דק.
בינוני
סטייק בגריל ברוטב צלייה-עשבי תיבול
סטייק בגריל עם רוטב צלייה-עשב עשויה להיות המנה העיקרית…
30 דק.
קשה
סלט קיסר גן
סלט קיסר גן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב.…
45 דק.
קשה
כתף חזיר עם סלסה ורדה
מתכון כתף חזיר עם סלסה ורדה יכול לספק הכמיהה המקסיקנית…
45 דק.
קשה
Piquillo-Pepper Num Pangs
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל…
35 דק.
רגיל
בקלה קלוי על קרוטונים שום גדולים
בקלה קלויה על קרוטונים שום גדולים עשויה להיות המנה…
15 דק.
בינוני
אנשובי על טוסט
אנשובי על טוסט הוא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 6 מנות. מנה…
30 דק.
מומחה
דג חרב מזוגג תמרינד עם לימון, כוסברה ורוטב תמרינדי
Tamarind זיגוג Swordfish עם סיד, כוסברה ורוטב Tamarind נטול גלוטן,,…
45 דק.
מומחה
צלוי בשר בקר עם סלק, תפוחי אדמה וחזרת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צלוי…
2 שעות, 36 דק.
רגיל
אנשובי וברוסקט זית
אנשובי וברוסקט זית הוא pescatarian ומספק כ 12 מנות. המתכון הזה…
15 דק.
מומחה
רגל טלה בגריל עם ויניגרט שומנים
רגל טלה בגריל עם ויניגרט עגבניות-שומר עשויה להיות המנה…
45 דק.
קשה
Branzino בגריל עם ויניגרט רוזמרין
Branzino בגריל עם ויניגרט רוזמרין הוא ללא גלוטן, חלב חינם,…
12 דק.
קשה
דג בס צ'יליאני מצופה כמון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל כמון…
45 דק.
קשה
בס ים בסגנון ליגוריאני
בס ים בסגנון ליגוריאני נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30…
1 ש
בינוני
Branzino גריל ממולא לימון
Branzino גריל ממולא לימון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא…
45 דק.
עוד
«
1
...
273
274
275
276
277
278
279
280
281
282
283
284
285
286
287
288
289
290
291
...
296
»