טוסטים נפוליטניים (Crostini Napoletani)
טוסטים נפוליטניים (Crostini Napoletani) הוא טוסטים נפוליטניים צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 22 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 534 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מתאבן. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. אם יש לך אורגנו, שום, ריקוטה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. טוסטים נפוליטניים (Crostini Napoletani), קרוסטיני נפוליטני, ו Crostini di fegatini (כבד עוף טוסקני Crostini) דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מברשת לחם עם שמן זית, גריל משני הצדדים, ולהסיר. בעוד עדיין חם, לשפשף כל פרוסה עם שן שום.
בקערה קטנה, מערבבים את הריקוטה, פלפל שחור ואורגנו ומפיצים חלק מהתערובת על כל פרוסת לחם. מעל כל אחד עם פילה אנשובי ולהחליף על גיליון העוגיות.
מניחים תחת מטאטאים עד הגבינה רק נוטף, על 1 דקה, להסיר, למקם על מגש הגשה, טפטוף עם השמן ומגישים.