דג בס צ'יליאני מצופה כמון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל כמון מצופה בס ים צ'יליאני. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 207 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מלח, זרעי כמון, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו בס ים מצופה כמון, בס ים צ'יליאני, ו בס ים צ'יליאני (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל זרעי כמון במחבת גדולה מעל חום בינוני 2 דקות או עד קלוי.
מניחים כמון, מלח ופלפל תבלין או מטחנת קפה; לעבד עד הקרקע דק. לשפשף תערובת כמון מעל הצדדים העליון והתחתון של פילה.
מחממים שמן במחבת על חום בינוני-גבוה.
הוסף פילה; לבשל במשך 2 דקות בכל צד או עד השחמה. ידית עטיפה של מחבת עם נייר כסף.
אופים ב 375 במשך 4 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
מפזרים פטרוזיליה; מגישים עם טריזי לימון.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור Seabass. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. כרם טנגנט פרגון פינו גרי עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
ממוסגר על ידי חומציות lemony אור מינרליות תוססת, thispinot גרי נעשה בסגנון היבש המסורתי של צפון Italy.It הוא בעל גוף מלא באופן מפתיע, עם טעמים מרוכזים של אפרסק, זנגביל ופירות טרופיים, עם רמז של אופי שרף אורן. יין נהדר בכוחות עצמו, טנגנט פינו גריז זוגות היטב עם רחב טווח של מזונות כולל פירות ים, פסטה עם רטבים קלים, נקניקיות evengrilled.