קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות20
ציון בריאות16
מגזין

אבא ' אם היה להם את זה באלמו היינו מנצחים!'צ' ילי טקסס

אבא ' אם היה להם את זה באלמו היינו מנצחים!'צ' ילי טקסס
אבא ' אם היה להם את זה באלמו היינו מנצחים!'צ' ילי טקסס עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלך. מתכון זה מכין 20 מנות עם 542 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 40 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יהיה להיט שלך הסופרבול אירוע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב וקטוגני דיאטה. 46 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. כמה אנשים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזאת. אם יש לכם בצל, פלפלי ג'לפנו, בקר צ' ילי טחון גס וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 73%, המנה הזו טובה. נסו תחרות צ'ילי שנתית 5: כניסה מס' 1-צ'ילי בסגנון טקסס, צ'ימיצ' נגן אלאמו, ו עוגיית אלאמו זנגוויל (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים את טפטופי הבייקון בסיר כבד גדול על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שהם שקופים.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
שלב את הבקר עם השום, הצ 'ילי הטחון, אבקת הצ' ילי והכמון.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4
מוסיפים את הבשר והתבלינים לבצל שבסיר. שוברים כל בשר שנדבק יחד בזמן הבישול, תוך ערבוב מדי פעם, כ-30 דקות, עד שהבשר משחים באופן שווה (שחום מאוד, לא רק אפור).
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
מפזרים פפריקה הונגרית ואורגנו.
מרכיבים שתצטרך
פפריקה הונגריתפפריקה הונגרית
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
6
יוצקים פנימה את רוטב העגבניות, רסק העגבניות, המים, המלח, הפטרוזיליה והג ' לפנו. מביאים לרתיחה, ואז להוריד את החום ומבשלים, מכוסה, במשך שעה 1. הערה: טקסנים אמיתיים לא מוסיפים שעועית לצ ' ילי שלהם, אבל בעלי אוהב אותם, אז זו הנקודה שבה אתה יכול להוסיף כמה פחיות של שעועית פינטו סחוטה ושטופה כרצונך (אני מוסיפה 2 פחיות, אבל ששש אל תספר לאבא שלי!!!).
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
שעועית פינטושעועית פינטו
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
7
במהלך הבישול אתה עלול לסחוט את הג ' לפנו כשהוא מתרכך על דפנות הסיר כדי לשחרר יותר חום אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
מערבבים פנימה את מסה הרינה, ומבשלים תוך כדי ערבוב למשך 30 דקות יותר, או עד להשגת עקביות רצויה. לטעום ולהתאים תבלינים.
מרכיבים שתצטרך
(תערובת תירס מסה)(תערובת תירס מסה)
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'

יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז

קאווה, גרנאש ושיראז הם אפשרויות נהדרות לצ ' ילי. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום עוד יותר טוב.