אבני החן של בובי פליי עם טרטר סלמון ואבוקדו-צ'יפוטלה
אבני החן של בובי פליי עם טרטר סלמון ואבוקד זה עובד גם כמנה עיקרית יקרה. אם יש לכם חרדל דיז'ון, כוסברה, צ' יפוטלים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי לנצל את המטעים אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת פלנטין עם קרם חמאת אבוקדו כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ופסקאטרי דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 73%, המנה הזו מוצקה. נסו סלמון בגריל מאת בובי פליי (בריא), פיצה מרגריטה של בובי פליי, ו בר דיאבולו ג'מבליה של בובי פליי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן במחבת כבדה ל 325 מעלות צלזיוס.
מוסיפים את רבעי הפלנטיין ב -3 מנות ומטגנים עד שהם רכים, כ -2 דקות לכל צד, הופכים פעם אחת.
מעבירים לצלחת קו מגבת נייר בעזרת כף מחוררת לניקוז. חזור על הפעולה עם שאר המטעים.
מחממים את השמן ל 375 מעלות פ. בעזרת יצרנית אבן, מכבש טורטיה, פונדר בשר או חפץ כבד אחר, משטחים כל פרוסת צמח עד לעובי של 1/8 אינץ'. מטגנים את הטוסטונים עד שהם פריכים וזהובים, בערך 1 דקה לכל צד.
מערבבים את כל החומרים בקערה בינונית ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מניחים אבוקדו, צ ' יפוטלה ומיץ ליים בקערה בינונית ומועכים בעזרת מזלג עד שהם כמעט חלקים, אך נותר מעט מרקם.
מוסיפים את הקרם פרש ומקפלים עד כמעט לאיחוד (צריך להיות בעל מראה שיש) ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם
מניחים כף גדושה של טרטר סלמון במרכז כל טוסטונים ומעליהם כפית של אבוקדו-צ ' יפוטלה.