קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות39
מגזין

אבני החן של בובי פליי עם טרטר סלמון ואבוקדו-צ'יפוטלה

אבני החן של בובי פליי עם טרטר סלמון ואבוקדו-צ'יפוטלה
אבני החן של בובי פליי עם טרטר סלמון ואבוקד זה עובד גם כמנה עיקרית יקרה. אם יש לכם חרדל דיז'ון, כוסברה, צ' יפוטלים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי לנצל את המטעים אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת פלנטין עם קרם חמאת אבוקדו כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ופסקאטרי דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 73%, המנה הזו מוצקה. נסו סלמון בגריל מאת בובי פליי (בריא), פיצה מרגריטה של בובי פליי, ו בר דיאבולו ג'מבליה של בובי פליי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים שמן במחבת כבדה ל 325 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
מוסיפים את רבעי הפלנטיין ב -3 מנות ומטגנים עד שהם רכים, כ -2 דקות לכל צד, הופכים פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
3
מעבירים לצלחת קו מגבת נייר בעזרת כף מחוררת לניקוז. חזור על הפעולה עם שאר המטעים.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4
מחממים את השמן ל 375 מעלות פ. בעזרת יצרנית אבן, מכבש טורטיה, פונדר בשר או חפץ כבד אחר, משטחים כל פרוסת צמח עד לעובי של 1/8 אינץ'. מטגנים את הטוסטונים עד שהם פריכים וזהובים, בערך 1 דקה לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
5
מסננים על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
6
מפזרים מיד מלח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
מערבבים את כל החומרים בקערה בינונית ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מניחים אבוקדו, צ ' יפוטלה ומיץ ליים בקערה בינונית ומועכים בעזרת מזלג עד שהם כמעט חלקים, אך נותר מעט מרקם.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
מוסיפים את הקרם פרש ומקפלים עד כמעט לאיחוד (צריך להיות בעל מראה שיש) ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
קרם פרשקרם פרש
1
מניחים כף גדושה של טרטר סלמון במרכז כל טוסטונים ומעליהם כפית של אבוקדו-צ ' יפוטלה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
2
מקשטים עם עלה כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
3
מגישים מיד.