קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 50 דק.
מנות18
ציון בריאות16
מגזין

אגוזים, אגוזי לוז ולחמניות מחיטת צימוקים מוזהבים

אגוזים, אגוזי לוז ולחמניות מחיטת צימוקים מוזהבים
צריך לחם טבעוני? אגוזים, אגוזי לוז ולחמניות מחיטת צימוקים מוזהבים יכולים להיות מתכון אדיר לנסות. מנה אחת מכילה 132 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. מתאים ל-18 מנות. אם יש לכם מים מחוממים עד 100°f עד 105°f, אגוזי לוז, צימוקים זהובים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-50 דקות. נסו לחם חיטה עם צימוקים מוזהבים, צלעות חזיר, תפוח זהוב ורוטב צימוקים, מק-נ-צ'דר פסטה מחיטה מלאה, ו קינמון-צימוקים-לחם חיטה אגוז (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה בינונית, לערבב 2 כוסות של קמח הלחם ואת השמרים. מערבבים 1 1/2 כוסות של מים חמים כדי ליצור בצק המתנע רופף.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
תן מנוחה 15 עד 30 דקות. בקערה קטנה, לערבב צימוקים ונותר 1 כוס מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
בואו לעמוד 15 דקות.
4
בינתיים, גריז סדינים עוגיות עם קיצור. בקערה גדולה, מערבבים 3 1/2 כוסות של קמח הלחם הנותר, קמח מחיטה מלאה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
גליל פירותגליל פירות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מערבבים צימוקים עם מים לתוך בצק המתנע עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
6
מוסיפים תערובת המתנע לתערובת קמח מלא ומערבבים עד לצורות הבצק הרכות. הפוך את הבצק על משטח משוריין; ללוש 10 עד 12 דקות, הוספת 1/2 עד 1 כוס קמח עד הבצק הוא חלק וגמיש. הבצק יהיה מעט דביק. ללוש אגוזים לבצק.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
7
תרסיס קערה גדולה עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מניחים את הבצק בקערה; מכסים באופן רופף עם אריזת פלסטיק ומגבת בד.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
בואו לעלות במקום חם (80F כדי 29°) עד הוכפל בגודל, על 1 1/2 שעות.
10
אגרוף למטה בצק מספר פעמים כדי להסיר את כל בועות האוויר. מחלקים את הבצק ל -18 חתיכות. לעצב כל חתיכה לכדור; מקום על סדינים עוגיות. כיסוי; תן לעלות עד הוכפל בגודל, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
11
לחמם תנור כדי 218°. Uncover בצק; מברשת צמרות של לחמניות קלות עם מים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
אופים 17 עד 22 דקות או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®