קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות32
ציון בריאות0
מגזין

אגוזי לוז וזית רוגלך

אגוזי לוז וזית רוגלך
אגוזי לוז וזית Rugelach דורש על 5 שעות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, ומתכון צמחוני יש 48 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. והוא יספק כ 32 מנות. אם יש לך גבינת שמנת, מלח, פלפל טחון גס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו אגוזי לוז וזית רוגלך, רוגלך אגוזי לוז שוקולד, ו אגוזי לוז ורוגלך סוכר חום (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
טוסט אגוזי לוז במחבת אפייה רדודה בתנור עד הזהב, על 10 דקות. תשאירי את התנור דולק.) מגניב מעט, ואז לשפשף את כל עורות רופפים במגבת מטבח בעוד אגוזים עדיין חמים. כאשר אגוזים הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, דק מאוד קוצצים.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
3
לטאטא יחד קמח, טימין, פלפל, ומלח בקערה. הכה יחד חמאה וגבינת שמנת בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי עד בשילוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
מוסיפים תערובת קמח ומערבבים במהירות נמוכה עד לקבלת בצק רך. לאסוף בצק לכדור, ואז חצי בצק לעטוף כל חצי בניילון נצמד. לשטח כל חצי (בניילון נצמד) וליצור כל חצי לדיסק 4 אינץ'. להירגע עד המשרד, על 6 שעות. להביא טמפרטורת חדר tocool בצק (זה ייקח 15 עד 20 דקות) לפני מתגלגל החוצה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
5
הסר והשלך לעטוף פלסטיק מ 1 חצי בצק, שמירה על החצי השני עטוף ומקורר. שים בצק לא עטוף במרכז גיליון 1 של נייר קלף מקומח. בצק אבק עם קמח לכסות עם גיליון אחר של קלף, ולאחר מכן לגלגל את הבצק לתוך סיבוב 9 אינץ '(בערך 1/8 אינץ'). בזהירות לקלף את הגיליון העליון של קלף ולהניח בצד. (אם הבצק דביק מדי כדי להסיר את הקלף בצורה נקייה, צמרמורת עד המשרד, 10 עד 20 דקות.) חזור על הנוהל עם חצי בצק שנותר.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
6
מפזרים אגוזי לוז וזיתים באופן שווה על פני סיבובים של בצק, ולאחר מכן למקם מחדש את יריעות הקלף על הבצק ולחץ בעדינות כדי לעזור אגוזים וזיתים לדבוק.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
7
הסר והשלך גיליונות עליונים של קלף וחתוך כל סיבוב ל -16 טריזים. החל מהצד הקצר ביותר של טריז 1, מגלגלים את הבצק בחוזקה ככל האפשר לעבר קצה מחודד ומעבירים אותו לתבנית אפייה גדולה לא מסומנת. חזור על הליך עם טריזים שנותרו של בצק. (אם הבצק הופך רך מדי להפשיל, צמרמורת עד מוצק יותר.)
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
8
אופים עד הזהב, 20 עד 25 דקות. מגניב על תבנית אפייה על מדף.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
9
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
1
* בצק (בדיסקים, לא מגולגל) יכול להיות מקורר עד 1 יום או קפוא עד 1 חודש.* Rugelach נאכלים בצורה הטובה ביותר ביום שהם עשויים אבל ניתן לעשות 1 יום קדימה ושמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר. מחממים בתנור שחומם מראש 163° 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק