קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות32
ציון בריאות0
מגזין

אגוזי לוז וזית רוגלך

אגוזי לוז וזית רוגלך
אגוזי לוז וזית Rugelach דורש על 5 שעות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, ומתכון צמחוני יש 48 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. והוא יספק כ 32 מנות. אם יש לך גבינת שמנת, מלח, פלפל טחון גס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו אגוזי לוז וזית רוגלך, רוגלך אגוזי לוז שוקולד, ו אגוזי לוז ורוגלך סוכר חום (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
טוסט אגוזי לוז במחבת אפייה רדודה בתנור עד הזהב, על 10 דקות. תשאירי את התנור דולק.) מגניב מעט, ואז לשפשף את כל עורות רופפים במגבת מטבח בעוד אגוזים עדיין חמים. כאשר אגוזים הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, דק מאוד קוצצים.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
לטאטא יחד קמח, טימין, פלפל, ומלח בקערה. הכה יחד חמאה וגבינת שמנת בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי עד בשילוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים תערובת קמח ומערבבים במהירות נמוכה עד לקבלת בצק רך. לאסוף בצק לכדור, ואז חצי בצק לעטוף כל חצי בניילון נצמד. לשטח כל חצי (בניילון נצמד) וליצור כל חצי לדיסק 4 אינץ'. להירגע עד המשרד, על 6 שעות. להביא טמפרטורת חדר tocool בצק (זה ייקח 15 עד 20 דקות) לפני מתגלגל החוצה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
5
הסר והשלך לעטוף פלסטיק מ 1 חצי בצק, שמירה על החצי השני עטוף ומקורר. שים בצק לא עטוף במרכז גיליון 1 של נייר קלף מקומח. בצק אבק עם קמח לכסות עם גיליון אחר של קלף, ולאחר מכן לגלגל את הבצק לתוך סיבוב 9 אינץ '(בערך 1/8 אינץ'). בזהירות לקלף את הגיליון העליון של קלף ולהניח בצד. (אם הבצק דביק מדי כדי להסיר את הקלף בצורה נקייה, צמרמורת עד המשרד, 10 עד 20 דקות.) חזור על הנוהל עם חצי בצק שנותר.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
6
מפזרים אגוזי לוז וזיתים באופן שווה על פני סיבובים של בצק, ולאחר מכן למקם מחדש את יריעות הקלף על הבצק ולחץ בעדינות כדי לעזור אגוזים וזיתים לדבוק.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
7
הסר והשלך גיליונות עליונים של קלף וחתוך כל סיבוב ל -16 טריזים. החל מהצד הקצר ביותר של טריז 1, מגלגלים את הבצק בחוזקה ככל האפשר לעבר קצה מחודד ומעבירים אותו לתבנית אפייה גדולה לא מסומנת. חזור על הליך עם טריזים שנותרו של בצק. (אם הבצק הופך רך מדי להפשיל, צמרמורת עד מוצק יותר.)
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
אופים עד הזהב, 20 עד 25 דקות. מגניב על תבנית אפייה על מדף.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
1
* בצק (בדיסקים, לא מגולגל) יכול להיות מקורר עד 1 יום או קפוא עד 1 חודש.* Rugelach נאכלים בצורה הטובה ביותר ביום שהם עשויים אבל ניתן לעשות 1 יום קדימה ושמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר. מחממים בתנור שחומם מראש 163° 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®