קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות32
ציון בריאות0
מגזין

אגוזי לוז וזית רוגלך

אגוזי לוז וזית רוגלך
אגוזי לוז וזית Rugelach דורש על 5 שעות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, ומתכון צמחוני יש 48 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. והוא יספק כ 32 מנות. אם יש לך גבינת שמנת, מלח, פלפל טחון גס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו אגוזי לוז וזית רוגלך, רוגלך אגוזי לוז שוקולד, ו אגוזי לוז ורוגלך סוכר חום (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
3/4 כוס צנוברים קלויים, קצוצים3/4 כוס צנוברים קלויים, קצוצים
2
טוסט אגוזי לוז במחבת אפייה רדודה בתנור עד הזהב, על 10 דקות. תשאירי את התנור דולק.) מגניב מעט, ואז לשפשף את כל עורות רופפים במגבת מטבח בעוד אגוזים עדיין חמים. כאשר אגוזים הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, דק מאוד קוצצים.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
מקל של מסטיק פירות עם פסים כתומיםמקל של מסטיק פירות עם פסים כתומים
3/4 כוס צנוברים קלויים, קצוצים3/4 כוס צנוברים קלויים, קצוצים
3
לטאטא יחד קמח, טימין, פלפל, ומלח בקערה. הכה יחד חמאה וגבינת שמנת בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי עד בשילוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
יכול מילוי פאי פטל, מחולקיכול מילוי פאי פטל, מחולק
2 כפות חומץ סיידר או יין אדום2 כפות חומץ סיידר או יין אדום
2 פרוסות גבינת פרובולון מופחתת שומן2 פרוסות גבינת פרובולון מופחתת שומן
ליקר אגוזי לוזליקר אגוזי לוז
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ליטר 9 אונקיות נוזלי מים טרייםליטר 9 אונקיות נוזלי מים טריים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 כפית שמן צמחי, לא חובה1 כפית שמן צמחי, לא חובה
1 1/2 כוסות בתוספת 1/8 כוס שמן זית1 1/2 כוסות בתוספת 1/8 כוס שמן זית
4
מוסיפים תערובת קמח ומערבבים במהירות נמוכה עד לקבלת בצק רך. לאסוף בצק לכדור, ואז חצי בצק לעטוף כל חצי בניילון נצמד. לשטח כל חצי (בניילון נצמד) וליצור כל חצי לדיסק 4 אינץ'. להירגע עד המשרד, על 6 שעות. להביא טמפרטורת חדר tocool בצק (זה ייקח 15 עד 20 דקות) לפני מתגלגל החוצה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת וסירופ שוקולדקצפת וסירופ שוקולד
ליקר אגוזי לוזליקר אגוזי לוז
קרמלים וטוטי רול מידג'סקרמלים וטוטי רול מידג'ס
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
5
הסר והשלך לעטוף פלסטיק מ 1 חצי בצק, שמירה על החצי השני עטוף ומקורר. שים בצק לא עטוף במרכז גיליון 1 של נייר קלף מקומח. בצק אבק עם קמח לכסות עם גיליון אחר של קלף, ולאחר מכן לגלגל את הבצק לתוך סיבוב 9 אינץ '(בערך 1/8 אינץ'). בזהירות לקלף את הגיליון העליון של קלף ולהניח בצד. (אם הבצק דביק מדי כדי להסיר את הקלף בצורה נקייה, צמרמורת עד המשרד, 10 עד 20 דקות.) חזור על הנוהל עם חצי בצק שנותר.
מרכיבים שתצטרך
קצפת וסירופ שוקולדקצפת וסירופ שוקולד
ליקר אגוזי לוזליקר אגוזי לוז
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
קרמלים וטוטי רול מידג'סקרמלים וטוטי רול מידג'ס
ציוד שתשתמש בו
פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
6
מפזרים אגוזי לוז וזיתים באופן שווה על פני סיבובים של בצק, ולאחר מכן למקם מחדש את יריעות הקלף על הבצק ולחץ בעדינות כדי לעזור אגוזים וזיתים לדבוק.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
קצפת וסירופ שוקולדקצפת וסירופ שוקולד
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
7
הסר והשלך גיליונות עליונים של קלף וחתוך כל סיבוב ל -16 טריזים. החל מהצד הקצר ביותר של טריז 1, מגלגלים את הבצק בחוזקה ככל האפשר לעבר קצה מחודד ומעבירים אותו לתבנית אפייה גדולה לא מסומנת. חזור על הליך עם טריזים שנותרו של בצק. (אם הבצק הופך רך מדי להפשיל, צמרמורת עד מוצק יותר.)
מרכיבים שתצטרך
קצפת וסירופ שוקולדקצפת וסירופ שוקולד
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קרטון חמוציות רוטב תפוזיםקרטון חמוציות רוטב תפוזים
8
אופים עד הזהב, 20 עד 25 דקות. מגניב על תבנית אפייה על מדף.
ציוד שתשתמש בו
קרטון חמוציות רוטב תפוזיםקרטון חמוציות רוטב תפוזים
3/4 כוס צנוברים קלויים, קצוצים3/4 כוס צנוברים קלויים, קצוצים
9
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
1
* בצק (בדיסקים, לא מגולגל) יכול להיות מקורר עד 1 יום או קפוא עד 1 חודש.* Rugelach נאכלים בצורה הטובה ביותר ביום שהם עשויים אבל ניתן לעשות 1 יום קדימה ושמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר. מחממים בתנור שחומם מראש 163° 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קצפת וסירופ שוקולדקצפת וסירופ שוקולד
ציוד שתשתמש בו
3/4 כוס צנוברים קלויים, קצוצים3/4 כוס צנוברים קלויים, קצוצים