אגוזי לוז וזית רוגלך
אגוזי לוז וזית Rugelach דורש על 5 שעות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, ומתכון צמחוני יש 48 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. והוא יספק כ 32 מנות. אם יש לך גבינת שמנת, מלח, פלפל טחון גס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו אגוזי לוז וזית רוגלך, רוגלך אגוזי לוז שוקולד, ו אגוזי לוז ורוגלך סוכר חום (מתכונים דומים).
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°.
טוסט אגוזי לוז במחבת אפייה רדודה בתנור עד הזהב, על 10 דקות. תשאירי את התנור דולק.) מגניב מעט, ואז לשפשף את כל עורות רופפים במגבת מטבח בעוד אגוזים עדיין חמים. כאשר אגוזים הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, דק מאוד קוצצים.
לטאטא יחד קמח, טימין, פלפל, ומלח בקערה. הכה יחד חמאה וגבינת שמנת בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי עד בשילוב היטב.
מוסיפים תערובת קמח ומערבבים במהירות נמוכה עד לקבלת בצק רך. לאסוף בצק לכדור, ואז חצי בצק לעטוף כל חצי בניילון נצמד. לשטח כל חצי (בניילון נצמד) וליצור כל חצי לדיסק 4 אינץ'. להירגע עד המשרד, על 6 שעות. להביא טמפרטורת חדר tocool בצק (זה ייקח 15 עד 20 דקות) לפני מתגלגל החוצה.
הסר והשלך לעטוף פלסטיק מ 1 חצי בצק, שמירה על החצי השני עטוף ומקורר. שים בצק לא עטוף במרכז גיליון 1 של נייר קלף מקומח. בצק אבק עם קמח לכסות עם גיליון אחר של קלף, ולאחר מכן לגלגל את הבצק לתוך סיבוב 9 אינץ '(בערך 1/8 אינץ'). בזהירות לקלף את הגיליון העליון של קלף ולהניח בצד. (אם הבצק דביק מדי כדי להסיר את הקלף בצורה נקייה, צמרמורת עד המשרד, 10 עד 20 דקות.) חזור על הנוהל עם חצי בצק שנותר.
מפזרים אגוזי לוז וזיתים באופן שווה על פני סיבובים של בצק, ולאחר מכן למקם מחדש את יריעות הקלף על הבצק ולחץ בעדינות כדי לעזור אגוזים וזיתים לדבוק.
הסר והשלך גיליונות עליונים של קלף וחתוך כל סיבוב ל -16 טריזים. החל מהצד הקצר ביותר של טריז 1, מגלגלים את הבצק בחוזקה ככל האפשר לעבר קצה מחודד ומעבירים אותו לתבנית אפייה גדולה לא מסומנת. חזור על הליך עם טריזים שנותרו של בצק. (אם הבצק הופך רך מדי להפשיל, צמרמורת עד מוצק יותר.)
אופים עד הזהב, 20 עד 25 דקות. מגניב על תבנית אפייה על מדף.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
* בצק (בדיסקים, לא מגולגל) יכול להיות מקורר עד 1 יום או קפוא עד 1 חודש.* Rugelach נאכלים בצורה הטובה ביותר ביום שהם עשויים אבל ניתן לעשות 1 יום קדימה ושמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר. מחממים בתנור שחומם מראש 163° 10 עד 12 דקות.