קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

אגסים אפויים ברוטב פודינג מוקפץ

אגסים אפויים ברוטב פודינג מוקפץ
אגסים אפויים עם רוטב פודינג סאוטרן עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני מגיש 8 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 259 קלוריות. אם יש לכם ליווי: מדלן, אגסים ברטלט בשלים, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די גרוע. נסו אגסים אפויים ברוטב פודינג מוקפץ, צרפתית בהבזק: רוקפור ואגסים קלויים ממולאים אגוז עם סירופ סאוטרן, ו אגסים עלומים ביין אדום עם רוטב וניל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לקלף אגסים, עוזב גבעולים שלמים, ואז הליבה מלמטה באמצעות חותך מלון כדור או סכין קטנה חדה. מערבבים יחד צימוקים, סוכר חום, חזה, ו 2 כפות
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
מלוןמלון
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
Suternes ולמלא חללי אגס בתערובת. לעמוד אגסים זקוף בתבנית אפייה חמאה רק גדול מספיק כדי להחזיק אותם ויוצקים כוס הנותרים
מרכיבים שתצטרך
SauternesSauternes
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
4
סאוטרן מעל אגסים.
מרכיבים שתצטרך
SauternesSauternes
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
5
מכסים צלחת בחוזקה בנייר כסף ואופים באמצע התנור עד למכרז, 30 עד 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
מעבירים אגסים למנה או צלחות באמצעות מרית מתכת להחזיק מילוי במקום ויוצקים נוזל בישול דרך מסננת לקערה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
לטאטא יחד חלמונים וסוכר מגורען בקערת מתכת גדולה ולהוסיף נוזל בישול חם בזרם, לטאטא כל הזמן. שים קערה על מחבת של מים בקושי רותח, או להכות עם מערבל חשמלי כף יד, עד תערובת הוא שולש נפח רושמת 71° על מדחום מיידי לקרוא, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
דַק-דַק-
8
מגישים אגסים חמים עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1
* אגסים ניתן אפוי 1 יום קדימה, מקורר, ואז מקורר, מכוסה. לחמם בנוזל בישול, מכוסה, בתנור 177° עד מחומם דרך, כ 15 דקות, לפני ביצוע רוטב.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה