קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות1
מגזין

אגסים ושזיפים מיובשים ביין מחושל (טוב, סוג של)

אגסים ושזיפים מיובשים ביין מחושל (טוב, סוג של)
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו יין מחושל {יין חם-יין חם Chaud}, סופלה שקדים קלוי עם אגסים עלומים ושזיפים מיובשים, ו אגסים מגולגלים ותפוחים.

הוראות

1
חותכים כל אגס במחצית אורך, ולהסיר את הליבות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
2
מפזרים את הסוכר מעל הבסיס של מחבת גדולה, רצוי לא מקל, ומטגנים.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את החמאה והחום עד שהסוכר נמס לתוך החמאה המומסת. הוסף במהירות את האגסים ואת caramelise עד שהם רכים אבל עדיין המשרד מחזיק את הצורה שלהם. זה ייקח בערך 10 דקות ואתה צריך לזרוק אותם מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
4
מוסיפים את השזיפים המיובשים ומטגנים עוד דקה בערך. עכשיו לשפוך את היין, אבל להיזהר כפי שהוא יירק, אז להחזיק את המחבת ממך, ואז לשים אותו בחזרה על אש נמוכה יותר. לפצל את תרמיל וניל לאורכים וחצי באמצעות קצה של סכין חדה. לגרד את הזרעים לתוך המחבת, גם עם הסכין, ואז לזרוק את התרמיל ולתת הכל להחדיר במשך כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הרם את האגסים ושזיפים מיובשים ולהניח בצד, ואז להפחית את היין עד שהוא טוב ודביק ועבה, במשך כ 8-10 דקות. זהו זה באמת. רק פופ את הפרי בחזרה ומגישים חם או קר עם גרידת לימון על גבי.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים