אגס וטארט גבינה כחולה
אם 29 סנט למנה נופל בתקציב שלך, אגס ו טארט גבינה כחולה עשוי להיות מצוין ללא גלוטן, ראשוני וצמחוני מתכון לנסות. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 67 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לך לחנות ותביא גבינה, אגוזי מלך, אגסים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו טארט גבינה ואגסים כחולים, אגס כפרי וטארט גבינה כחולה, ו אגוזי לוז, אגס, ועוגת גבינה כחולה (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום 218°. Spray 9 אינץ טארט פאן עם תחתית נשלפת עם ספריי בישול.
בקערה בינונית מערבבים תערובת ביסקוויק ומים חמים עד לקבלת הבצק הרך. לחץ על הבצק בתחתית ולמעלה בצד של מחבת טארט, באמצעות אצבעות מצופות בתערובת ביסקוויק.
בינתיים, במחבת 8 אינץ', להמיס חמאה על חום בינוני.
להוסיף שאלוט; לבשל 2 עד 4 דקות, ערבוב מדי פעם, עד מכרז; להסיר מהחום.
מורחים תערובת חמאה על אגסים.
מפזרים אגוזי מלך על אגסים.
אופים כ 10 דקות יותר או עד טארט הוא חום זהוב.
הסר מהתנור; מפזרים גבינה. מגניב 10 דקות על מתלה קירור.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.