אוזניים של חזירים מגוהצות
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. לכו לחנות ותרימו עלי דפנה, זר פרחי גרני, מלח כשר בהתאם לגודל הסיר שלכם, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו רגלי חזיר ואוזניים, אוזני פיל פריכות, ו אוזני פיל תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את כל החומרים בסיר ומכסים עם מספיק מים. מביאים את הנוזל לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים במשך 3 עד 4 שעות. האוזניים יהיו רכות אבל עדיין גמישות מהסחוס שלהם.
קו עובש טרין או מחבת כיכר עם ניילון נצמד, משאיר שפע של לעטוף תלויים הקצוות של המחבת. ערם את האוזניים אחד על גבי השני, מה שהופך את הערימה שטוחה ואפילו ככל האפשר. לעטוף את עטיפת הסרן על האוזניים ומשקל אותו עם אחד או שניים פחיות כבדות. אפשר להתקרר, ואז להשאיר אותו להתקרש במקרר לילה.
מגישים פרוסות עם הבחירה של רוטב שלך.