אורז יסמין-פלפלים ממולאים
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך פלפל jalapeño, שיני שום, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב אורז יסמין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז שקדים טבעי כקינוח. נסו אורז יסמין-פלפלים ממולאים, פלפל ממולא אורז, ו פלפל הודו ואורז ממולא (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים פלפלים לחצי לאורכו; להשליך זרעים וממברנות, משאיר את הגבעולים שלמים.
מניחים על מחבת מרופדת בנייר כסף, לחתוך את הצדדים.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים בצל, שום, jalapeo למחבת; לטגן 5 דקות או עד בצל הוא השחי קלות.
מוסיפים אורז, ומבשלים 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים מרק; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות.
הסר מהחום; מגניב לחלוטין.
מערבבים תערובת אורז, 1 כוס רוטב עגבניות, 1/4 כוס גבינה, ושאר החומרים בקערה גדולה, ערבוב עד מעורבב. כפית על תערובת בשר 1/2 כוס לתוך כל חצי פלפל. כף הנותרים 1 כוס רוטב עגבניות באופן שווה על פלפלים. מכסים ואופים ב 400 במשך 45 דקות. לחשוף ומפזרים עם הנותרים 1/4 כוס גבינה; אופים 3 דקות או עד גבינה נמס.