אורז ממולא בתפוחים, עשבי תיבול ובייקון
מלית אורז עם תפוחים, עשבי תיבול ובייקון עשויה להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון זה מכין 12 מנות עם 318 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יהיה להיט שלך חג ההודיה אירוע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. 95 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם פטרוזיליה עלים שטוחים, מרק עוף, עשבי תיבול וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך את כולםמתכונים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 58%. הציון הזה מוצק. נסו אורז ממולא בתפוחים, עשבי תיבול ובייקון, מלית מלית עם בייקון ותפוחים, ו מלית לחם עם בייקון, תפוחים, מרווה ובצל מקורמל (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני על אש בינונית מביאים לרתיחה 1 1/2 כוסות מים ואת מרק העוף. מערבבים אורז בר. מכסים, מנמיכים את האש ומבשלים 45 דקות.
מניחים בייקון במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים על אש בינונית גבוהה עד להשחמה אחידה. שומרים טפטופים, מסננים בייקון, מתפוררים ומניחים בצד.
במחבת עם טפטופי הבייקון השמורים, הקפיצו בצל וסלרי עם 1 כף מים. מבשלים עד שהם רכים מאוד, כ -20 דקות.
מערבבים מים שנותרו, אורז לבן, דומדמניות, דובדבנים, חמוציות, משמשים ותפוחים לאורז הבר. ממשיכים לבשל 20 דקות, או עד שאורז בר ואורז לבן רכים.
בקערה גדולה מערבבים את הבייקון ותערובת הבצל לתערובת האורז. מתבלים בפטרוזיליה האיטלקית ובעשבים מעורבים מיובשים.