קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות9
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

אורז ממולא בתפוחים, עשבי תיבול ובייקון

אורז ממולא בתפוחים, עשבי תיבול ובייקון
מלית אורז עם תפוחים, עשבי תיבול ובייקון עשויה להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון זה מכין 12 מנות עם 318 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יהיה להיט שלך חג ההודיה אירוע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. 95 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם פטרוזיליה עלים שטוחים, מרק עוף, עשבי תיבול וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך את כולםמתכונים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 58%. הציון הזה מוצק. נסו אורז ממולא בתפוחים, עשבי תיבול ובייקון, מלית מלית עם בייקון ותפוחים, ו מלית לחם עם בייקון, תפוחים, מרווה ובצל מקורמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר בינוני על אש בינונית מביאים לרתיחה 1 1/2 כוסות מים ואת מרק העוף. מערבבים אורז בר. מכסים, מנמיכים את האש ומבשלים 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
אורז בר, שטוף היטבאורז בר, שטוף היטב
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מניחים בייקון במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים על אש בינונית גבוהה עד להשחמה אחידה. שומרים טפטופים, מסננים בייקון, מתפוררים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
במחבת עם טפטופי הבייקון השמורים, הקפיצו בצל וסלרי עם 1 כף מים. מבשלים עד שהם רכים מאוד, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מערבבים מים שנותרו, אורז לבן, דומדמניות, דובדבנים, חמוציות, משמשים ותפוחים לאורז הבר. ממשיכים לבשל 20 דקות, או עד שאורז בר ואורז לבן רכים.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
אורז לבןאורז לבן
אורז בר, שטוף היטבאורז בר, שטוף היטב
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
דומדמניותדומדמניות
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5
בקערה גדולה מערבבים את הבייקון ותערובת הבצל לתערובת האורז. מתבלים בפטרוזיליה האיטלקית ובעשבים מעורבים מיובשים.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה עלה שטוחפטרוזיליה עלה שטוח
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o