אורז ספרדי
המתכון אורז ספרדי מוכן בסביבות 50 דקות והוא בהחלט סופר ללא גלוטן, ללא חלב וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 327 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לכם עלה דפנה, אורז, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. נסו אורז מקסיקני מבשל איטי (אורז ספרדי), אורז ספרדי, ו איך: אורז ספרדי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את האורז במסננת משובחת ושוטפים מתחת למים קרים עד שהמים זורמים. שים את האורז בצד במסננת.
מניחים את העגבניות, 3/4 כוס מרק, שום, בצל, ומלח נמדד בבלנדר להתמזג גבוה עד puréed. (אתה צריך 3 1/2 כוסות של נוזל. אם אין לך מספיק, להוסיף את הנותרים 1/4 כוס מרק לפי הצורך.) להפריש.
מחממים את השמן בסיר גדול עם תחתית כבדה או בתנור הולנדי מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מוסיף את האורז המתוח ומבשל, ערבוב וגירוד התחתון של הסיר מדי פעם עם כף עץ, עד שהאורז הוא ריחני ועושה קול פצפוצים, על 5 דקות.
מוסיף את פירה עגבניות ועלה דפנה. מערבבים לשלב, גירוד התחתון של הסיר כדי לשחרר כל גרגרי אורז תקועים, ולהביא לרתיחה. מכסים במכסה הדוק, מפחיתים את החום לנמוך, ומבשלים ללא הפרעה עד שהאורז רך, כ -15 דקות.
הסר את הסיר מהחום ולתת לו לשבת מכוסה במשך 10 דקות. השליכו את עלה המפרץ וקפלו את האורז במזלג, ושילבו את שכבת העגבניות למעלה. טעם ומתבלים במלח לפי הצורך.