. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו בצל, רסק עגבניות, גזר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. עם כפית ציון של 89% המנה הזאת מעולה. נסו Atomic Ahi Poke (Spicy Ahi Poke with Chili Water), Ga Kho Aka עוף קרמל (מותאם משני זוג רעבתני ובישול ' Canuck), ו קוקטייל אטומי (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת גדולה מעל חום בינוני, בקר טחון חום יחד עם בצל, פלפל אדום כתוש, אבקת שום, ופלפל מתובל.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מסננים את השומן, ומניחים את התערובת לתוך סיר איטי.
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנס
3
מערבבים פטריות, שעועית אפויה, שעועית כליות עם נוזל, רסק עגבניות, סוכר, גזר, סלרי, פלפלים, בירה ורוטב ברביקיו לתוך סיר איטי. מתבלים ברוטב חריף ופלפל אדום מרוסק יותר.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
שמן זית כתית מעולה של גויה
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
שעועית אפויה
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
גב שומן חזיר
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
קאווה, גרנאש ושיראז הם הבחירה הכי טובה שלי לצ ' ילי. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. ויינרט קאבס דה ויינרט עם 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.