אטריות וירקות סובה מטוגנות ברוטב טריאקי עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 4 מנות עם 5092 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 515 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 37% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה היפנית הזאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר טבעוני דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -15 דקות. גשו לסופר וקנו רוטב סויה, חומץ יין אורז, פטריות שיטאקי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הקנולן תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם מחזורי דובדבן-משמש כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מתכונים דומים: אטריות טריאקי סובה עם טופו ותרד מוקפץ, אטריות סובה עם ירקות מוקפצים ורוטב ג'ינג'ר אסייתי, ו אטריות מחיטה מלאה (או סובה) עם רוטב בוטנים, עוף וירקות.
הוראות
1
מחממים 2 ליטר מים לרתיחה לאטריות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
2
להכנת רוטב הטריאקי מחממים את חומץ יין האורז, הסוכר החום, רוטב הסויה, הג ' ינג ' ר והבצל הירוק לרתיחה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
חזה עוף או ירכיים ללא עור וללא עצמות, חתוכים לקוביות בגודל 1.5 ס"מ
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
צלי חזיר שלם, קצוץ
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
3
בואו לבשל במשך 7 דקות, ואז להקציף פנימה תרחיף עמילן תירס ומבשלים עוד 3 דקות בערך, כדי לאפשר להסמיך.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
מסירים מהאש ומצננים לטמפרטורת החדר.
5
מרתיחים את האטריות עד שהן רכות, מסננים היטב, זורקים עם כ 1/4 כוס מהשמן כדי שהאטריות לא יידבקו והניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
דַק-
6
מחממים את השמן לטיגון עמוק של האטריות בטיגון עמוק ל 375 מעלות פרנהייט, או לפי ההוראות למאכלים דומים.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
דַק-
ציוד שתשתמש בו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
7
לירקות מחממים 2 כפות משמן זרעי הענבים בווק על אש בינונית גבוהה, ושומרים את שארית השמן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
8
מטגנים סלרי וגזר עד שהם מתחילים להתרכך, כ -5 דקות ומוסיפים פטריות ומבשלים עד שהם רכים ומתחילים לוותר על המיצים שלהם.
ניתן לשלב את אסיה עם שנין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. ביומונט הופ מרגריט שנין בלאן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 35 דולר לבקבוק.
בומונט הופ מרגריט שנין בלאן
מבחר מדוקדק של הפירות האופייניים ביותר מהכרמים העתיקים ביותר שלנו בבומונט, שנותרו לתסיסה טבעית במינימום התערבות, התבגרו בעיקר באלון צרפתי ישן של 400 ליטר. תואם בצורה מבריקה עם פירות ים במיוחד צדפות וכל מנות אסיאתיות פיקנטיות להפליא.