קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות49
מגזין

אטריות וירקות מטוגנים ברוטב טריאקי

אטריות וירקות מטוגנים ברוטב טריאקי
אטריות וירקות סובה מטוגנות ברוטב טריאקי עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 4 מנות עם 5092 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 515 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 37% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה היפנית הזאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר טבעוני דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -15 דקות. גשו לסופר וקנו רוטב סויה, חומץ יין אורז, פטריות שיטאקי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הקנולן תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם מחזורי דובדבן-משמש כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מתכונים דומים: אטריות טריאקי סובה עם טופו ותרד מוקפץ, אטריות סובה עם ירקות מוקפצים ורוטב ג'ינג'ר אסייתי, ו אטריות מחיטה מלאה (או סובה) עם רוטב בוטנים, עוף וירקות.

הוראות

1
מחממים 2 ליטר מים לרתיחה לאטריות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
2
להכנת רוטב הטריאקי מחממים את חומץ יין האורז, הסוכר החום, רוטב הסויה, הג ' ינג ' ר והבצל הירוק לרתיחה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
חזה עוף או ירכיים ללא עור וללא עצמות, חתוכים לקוביות בגודל 1.5 ס"מחזה עוף או ירכיים ללא עור וללא עצמות, חתוכים לקוביות בגודל 1.5 ס"מ
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
3
בואו לבשל במשך 7 דקות, ואז להקציף פנימה תרחיף עמילן תירס ומבשלים עוד 3 דקות בערך, כדי לאפשר להסמיך.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
מסירים מהאש ומצננים לטמפרטורת החדר.
5
מרתיחים את האטריות עד שהן רכות, מסננים היטב, זורקים עם כ 1/4 כוס מהשמן כדי שהאטריות לא יידבקו והניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
דַק-דַק-
6
מחממים את השמן לטיגון עמוק של האטריות בטיגון עמוק ל 375 מעלות פרנהייט, או לפי ההוראות למאכלים דומים.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
7
לירקות מחממים 2 כפות משמן זרעי הענבים בווק על אש בינונית גבוהה, ושומרים את שארית השמן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
8
מטגנים סלרי וגזר עד שהם מתחילים להתרכך, כ -5 דקות ומוסיפים פטריות ומבשלים עד שהם רכים ומתחילים לוותר על המיצים שלהם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
9
מוציאים את הירקות לצלחת שירות, ומוסיפים לווק את 2 כפות השמן האחרות על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
10
מוסיפים את הכרוב לווק ומבשלים עד שהוא רך, בערך 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
11
בזמן שהכרוב מתבשל, מטגנים בשמן עמוק את האטריות ומסננים על מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
12
מחזירים את תערובת הסלרי/גזר / פטריות לכרוב, מוסיפים את ערמוני המים ומערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
מי קוקוס או חלב *ראה הערה לגבי פיצוח קוקוסמי קוקוס או חלב *ראה הערה לגבי פיצוח קוקוס
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
13
מוסיפים את רוטב הטריאקי ומבשלים 5 דקות לחימום ושילוב טעמים. מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס טרי, לפי הטעם, ומגישים עם אטריות מטוגנות, ומעליהן נבטי שעועית.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
חזה עוף או ירכיים ללא עור וללא עצמות, חתוכים לקוביות בגודל 1.5 ס"מחזה עוף או ירכיים ללא עור וללא עצמות, חתוכים לקוביות בגודל 1.5 ס"מ
3 טיפות רוטב סויה3 טיפות רוטב סויה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

ניתן לשלב את אסיה עם שנין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. ביומונט הופ מרגריט שנין בלאן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 35 דולר לבקבוק.
בומונט הופ מרגריט שנין בלאן
בומונט הופ מרגריט שנין בלאן
מבחר מדוקדק של הפירות האופייניים ביותר מהכרמים העתיקים ביותר שלנו בבומונט, שנותרו לתסיסה טבעית במינימום התערבות, התבגרו בעיקר באלון צרפתי ישן של 400 ליטר. תואם בצורה מבריקה עם פירות ים במיוחד צדפות וכל מנות אסיאתיות פיקנטיות להפליא.