קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות61
מגזין

אטריות סובה עם Chard–מיסו שוויצרי פסטו

אטריות סובה עם Chard–מיסו שוויצרי פסטו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל אטריות סובה עם Chard–Miso שוויצרי פסטו. מנה אחת מכילה 378 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו מלח כשר, גזר, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אטריות סובה עם מרק מיסו, צדפות מזוגגות במיסו עם אטריות סובה, ו אטריות סובה עם טופו מזוגג מיסו וירקות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מלוחים בכבדות לרתיחה על חום גבוה. בינתיים, לקצץ את הקצוות מן הגבעולים סלק להשליך.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
חותכים את הגבעולים בבסיס העלים וחותכים לרוחב לחתיכות 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
3
מניחים בקערה קטנה ומניחים בצד. מחסנית את העלים ואת קוצצים גס; להפריש.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים את העלים השרים ושום למים הרותחים, מערבבים לשלב, ו blanch עד העלים הם רק נבולים ומכרז, על 2 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר את העלים ואת השום למעבד מזון מצויד מצורף להב (זה בסדר אם חלק מהמים blanching נכנס למעבד המזון). שמור את הסיר והמים.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
Chard שוויצריChard שוויצרי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוסיפים את הדבק והחומץ למעבד המזון ומתבלים בפלפל. תהליך עד צורות הדבק חלקה, עצירה וגירוד את הצדדים של הקערה לפי הצורך, על 2 דקות בסך הכל. תשאיר את הפסטו בצ ' ארד במעבד המזון.להחזיר את המים בסיר לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
מיסומיסו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
Chard שוויצריChard שוויצרי
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מוסיפים את האטריות סובה, מערבבים כדי להפריד ביניהם, ומבשלים לפי הוראות החבילה או עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות סובהאטריות סובה
7
מסננים את האטריות במסננת ושוטפים מתחת למים קרים עד לקרר. עם האטריות עדיין במסננת, טפטוף עם 1 כפית שמן לזרוק מעיל; להפריש.יבש את הסיר, להוסיף את הנותרים 1 כף שמן, וחום על חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
מוסיפים את גבעולי השמור וגזר, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד פריך במכרז, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
Chard שוויצריChard שוויצרי
9
הסר את הסיר מהחום.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
מוסיף את האטריות soba שמורות ו chard pesto לסיר ולזרוק לשלב באופן שווה מעיל הכל עם פסטו. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
אטריות סובהאטריות סובה
Chard שוויצריChard שוויצרי
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
11
מעבירים לקערה הגשה ומקשטים עם אצות, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
אצותאצות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
12
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.