אייל ומרק צ'דר
אייל ומרק צ'דר הם אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 24 גרם חלבון 59 גרם של שומן, וסך הכל 700 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם טימין, גבינת צ'דר, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד אייל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר חום וצבע אייל חום כקינוח. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו מרק צ'דר-אייל, מרק צ'דר-אייל, ו מרק צ'דר אייל (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את הבייקון במחבת על אש בינונית ומניחים בצד על מגבות נייר לניקוז, תוך שמירה על 2 כפות של השמן במחבת.
מוסיפים את הבצל, הסלרי והחלפיניו ומבשלים עד למכרז, כ -10 דקות.
מוסיפים את השום ואת הקורנית ומבשלים עד ריחני, בערך דקה.
מוסיף את החמאה ולתת לו להמיס ולקבל את כל מבעבע ואז מפזרים על הקמח ולתת לו לבשל עד שהוא מתחיל להפוך חום זהוב, על 2-3 דקות.
מוסיפים את השיכר ואת המרק ואת deglaze המחבת לפני הוספת בייקון ולאחר מכן לתת לבשל במשך 10 דקות.
מוסיפים את החרדל, רוטב ווסטרשייר, שמנת וגבינה ומבשלים עד שהגבינה נמסה מבלי להחזיר אותה לרתיחה.העונה עם קאיין, מלח ופלפל לטעום וליהנות.