איים צפים
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם חלב, וניל שעועית, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו איים צפים, איים צפים, ו איים צפים (מתכונים דומים).
הוראות
לגרד זרעים של שעועית וניל חצאים לתוך סיר קטן כבד; להוסיף שעועית.
מוסיפים חלב ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה.
הסר מחום, כיסוי, ותלול 10 דקות.
להקציף חלמונים וסוכר בסיר בינוני כבד עד עבה, על 2 דקות. בהדרגה להקציף בתערובת חלב חם (כולל שעועית וניל). מערבבים מעל חום בינוני-נמוך עד פודינג מתעבה ועלים נתיב על גב כף כאשר האצבע נמשכת על פני, על 9 דקות (לא להרתיח). מסננים פודינג לקערה קטנה. כיסוי וצינה עד קר, לפחות 3 שעות ועד 2 ימים.
שכב מגבת מטבח חלקה על משטח העבודה.
יוצקים חלב למחבת בינונית (10 אינץ'). להביא חלב כדי להתבשל על אש בינונית.
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חלבונים ביצה בקערה גדולה עד קצף.
מוסיפים מלח ומכים עד שהלבנים מחזיקים פסגות רכות.
מוסיפים סוכר, 1 כף בכל פעם, להכות עד הלבנים הם נוקשה ומבריק. סקופ כמה מרנג (על פי שניים בגודל של ביצה) על כף סגלגלה גדולה. באמצעות כף גדולה אחרת והעברת מרנג בעדינות מכפית לכפית, מקצפת צורה לתוך אליפסה חלקה. זרוק אליפסה לחלב. במהירות לעצב 2 או 3 מרנג יותר, להפיל כל אחד לתוך חלב. מרנג Simmer 1 דקה. באמצעות מרית גומי חסינת חום, להפוך מרנג מעל בחלב. Simmer 1 דקה יותר (meringues יהיה להתנפח תוך ציד בלתי חוקי). באמצעות כפית מחוררת, להעביר מרנג למגבת (מרנג יהיה לפלוט מעט כפי שהם מגניבים). חזור על התהליך, בעיצוב ולאחר מכן ציד מקצפת מספיק כדי להפוך את סך של 1
מעבירים מרנג לתבנית אפייה מרופדת בנייר שעווה. מקררים לפחות 1 שעה ועד 3 שעות.
מערבבים סוכר ומים 1/4 כוס בסיר קטן כבד על חום בינוני עד הסוכר מתמוסס. להגדיל את החום ולהביא לרתיחה, צחצוח את הצדדים של מחבת עם מברשת מאפה רטוב להמיס כל גבישי סוכר. מרתיחים עד סירופ הוא צבע זהוב חיוור, מחבת מתערבל מדי פעם, על 6 דקות.
תן סירופ מגניב עד עבה מספיק כדי ליפול מ tines של מזלג בסרטים, על 8 דקות. (אם קרמל הופך עבה מדי, לחמם מעט על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן.)
כפית קצת רוטב למרכז של כל צלחת. סדר 2 מרנג על כל אחד. לטבול מזלג לקרמל ולנופף הלוך ושוב על מרנג כך קרמל יורד בגדילים שמקשיחים כמו חוטים, ומגישים.