איך מכינים לחמניות קינמון דלעת
צריך ארוחת בוקר צמחונית? איך להכין לחמניות קינמון דלעת יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 3 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל של 212 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. אם יש לכם ביצה, סוכר חום, שמנת מתוקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מכלמתכונים יש 109 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 3 שעות ו -30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 28%. מתכונים דומים: איך מכינים לחמניות קינמון דלעת, לחמניות קינמון דלעת עם ציפוי גבינת שמנת קינמון מייפל, ו וידוי #136: לא יכולתי להתאפק ... לחמניות קינמון תבלין דלעת עם טפטוף גבינת שמנת קינמון.
הוראות
מערבבים יחד סוכר חום, 1/4 כוס סוכר לבן וקינמון בקערה קטנה; מניחים בצד.
שלב שמרים, 1/2 כפית סוכר לבן ומים חמים בקערת מערבל המעמד.
מקציפים יחד ומניחים בצד עד לקבלת קצף, כ -10 דקות.
יוצקים מחית דלעת, שמנת, 1/4 כוס סוכר לבן, 1/4 כוס חמאה מומסת, מלח, 1/2 כפית וניל, ג ' ינג ' ר, פלפל אנגלי, 2 כוסות קמח, והביצה לקערת מערבל מעמד עם תערובת השמרים.
מערבבים עם חיבור וו בצק עד לאיחוד, כ -2 דקות.
מערבבים פנימה 2 1/4 כוסות קמח ומערבבים על נמוך עם וו הבצק, מוסיפים עוד קמח אם התערובת דביקה מדי, עד שהבצק מעט דביק, חלק ואלסטי, 6 עד 7 דקות.
מוציאים בצק ומעצבים לכדור. מצפים את קערת מערבל המעמד קלות בשמן צמחי, מחזירים בצק לקערה, הופכים למעיל בשמן. מכסים בנייר אלומיניום ומניחים בצד במקום חמים לתפיחה עד להכפלת גודלו, בערך 1 1/2 שעות.
חמאה בנדיבות תבנית אפייה בגודל 13 על 9 אינץ'.
מעבירים בצק למשטח עבודה מקומח היטב. השתמש בידיים שלך כדי לשטח לצורה מלבנית בעובי של כ -1 אינץ'. מפזרים בנדיבות קמח על שני צידי הבצק; מרדדים למלבן בגודל 20 על 12 אינץ'.
יוצקים חמאה מומסת מעל ומברישים באופן שווה על פני השטח ומשאירים 2 אינץ ' לאורך קצה רחב אחד ללא הפרעה.
מפזרים את תערובת הסוכר החום על הבצק ומרטיבים את הקצה הבלתי מרוסן במים. החל מהקצה הרחב עם חמאה, מרדדים בצק היטב ליומן; לחץ בחוזקה לאורך הקצה הרטוב כדי לאטום.
חתוך קצוות לא אחידים מהגליל וזורק.
חותכים בצק מגולגל ל -16 גלגלי רוח בגודל שווה.
מניחים את גלגלי השיניים, חתוכים כלפי מעלה, בתבנית האפייה המוכנה. מכסים בניילון ומניחים בצד במקום חמים לתפיחה עד להכפלת גודלו, 45 עד 60 דקות.
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
אופים בתנור שחומם מראש עד להזהבה, כ-30 דקות; מניחים בצד להתקרר מעט תוך כדי ערבוב זיגוג.
מקציפים גבינת שמנת, סוכר קונדיטורים, חלב ותמצית וניל יחד בקערה גדולה עד לקבלת תערובת חלקה; מזלפים מעל לחמניות הקינמון החמות.
מפזרים זרעי דלעת מעל הלחמניות להגשה.