אי צף עם חלב קוקוס ומנגו צ'אטני
האי צף עם חלב קוקוס ומנגו צ'אטני נטול גלוטן, וצמחוני קינוח. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 548 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שעועית וניל, מלח, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו כוסברה מנגו פאונד עוגות עוגה עם מנגו Chutney מילוי וקצפת קצפת חלב מרוכז ממותק, Floating Island (Oeufs a la Neige), ו וניל שעועית צף האי (חלב חינם) (מתכונים דומים).
הוראות
משרים את הטפיוקה ב 1/2 כוס חלב במשך 1 שעה. חמאה קלה ארבעה ramekins 6-אונקיה.
בסיר קטן, לשלב את המנגו עם המים, שעועית וניל 1 כף הסוכר. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד המנגו מתרכך, על 5 דקות.
הסר את שעועית וניל מן הסיר ומערבבים את מיץ הסיד ואת ההתלהבות.
בסיר בינוני, לשלב את הטפיוקה וכל החלב השריה שלה עם כוס 1 הנותרים של חלב. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד טפיוקה הוא רך אבל עדיין לעיס, 30 עד 35 דקות.
בסיר קטן, לטאטא את חלב הקוקוס עם 1/3 כוס הסוכר והמלח ולהביא לרתיחה מעל חום מתון.
העברה לקערה בינונית. מערבבים את הטפיוקה ומקררים במקרר או צ ' יל מהיר על ידי הגדרת הקערה בקערה גדולה יותר של מי קרח.
בקערה נירוסטה, לטאטא את חלבוני הביצה עם 2/3 כוס הנותרים של סוכר. הגדר את הקערה מעל אבל לא במחבת בינונית של מים רותחים לטאטא כל הזמן עד הלבנים הם מעט חם יותר מאשר טמפרטורת הגוף, על 100 על מדחום ממתקים.
הסר את הקערה מהמים והכה את החלבונים ביצה במהירות גבוהה עד נוקשה מאוד מבריק, על 3 דקות.
כף מרנג לתוך ramekins החמאה. הקש על ramekins נגד משטח העבודה כדי ליישב את מרנג. תריץ את האגודל שלך מסביב לקצה כדי ליצור רכס קטן בין השוליים והקצפת. הגדר את ramekins במחבת קלייה קטנה ויוצקים מספיק מים חמים כדי להגיע באמצע הדרך את הצדדים של ramekins. מכסים את המחבת באופן רופף בנייר כסף ואופים במשך כ -25 דקות, או עד שהקצפת נקבעת בקושי.
להעביר את ramekins למתלה.
כפית את רוטב קוקוס-טפיוקה לתוך 4 קערות רדודות. תריץ סכין מסביב לקצפת ותהפוך את 1 למרכז של כל קערה. באמצעות כף, לגרוף קטן " כובע "ממרכז כל מקצפת, למלא עם צ' אטני מנגו ולהחליף את הקצפת " כובע.".