האי צף עם חלב קוקוס ומנגו צ'אטני נטול גלוטן, וצמחוני קינוח. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 548 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שעועית וניל, מלח, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו כוסברה מנגו פאונד עוגות עוגה עם מנגו Chutney מילוי וקצפת קצפת חלב מרוכז ממותק, Floating Island (Oeufs a la Neige), ו וניל שעועית צף האי (חלב חינם) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 22
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
משרים את הטפיוקה ב 1/2 כוס חלב במשך 1 שעה. חמאה קלה ארבעה ramekins 6-אונקיה.
מרכיבים שתצטרך
טפיוקה.
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
3
בסיר קטן, לשלב את המנגו עם המים, שעועית וניל 1 כף הסוכר. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד המנגו מתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
הסר את המחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
הסר את שעועית וניל מן הסיר ומערבבים את מיץ הסיד ואת ההתלהבות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
אבוקדו האס מעוך קלות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
בסיר בינוני, לשלב את הטפיוקה וכל החלב השריה שלה עם כוס 1 הנותרים של חלב. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד טפיוקה הוא רך אבל עדיין לעיס, 30 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טפיוקה.
לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
7
בסיר קטן, לטאטא את חלב הקוקוס עם 1/3 כוס הסוכר והמלח ולהביא לרתיחה מעל חום מתון.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
8
העברה לקערה בינונית. מערבבים את הטפיוקה ומקררים במקרר או צ ' יל מהיר על ידי הגדרת הקערה בקערה גדולה יותר של מי קרח.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
טפיוקה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
בקערה נירוסטה, לטאטא את חלבוני הביצה עם 2/3 כוס הנותרים של סוכר. הגדר את הקערה מעל אבל לא במחבת בינונית של מים רותחים לטאטא כל הזמן עד הלבנים הם מעט חם יותר מאשר טמפרטורת הגוף, על 100 על מדחום ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקים
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
10
הסר את הקערה מהמים והכה את החלבונים ביצה במהירות גבוהה עד נוקשה מאוד מבריק, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
כף מרנג לתוך ramekins החמאה. הקש על ramekins נגד משטח העבודה כדי ליישב את מרנג. תריץ את האגודל שלך מסביב לקצה כדי ליצור רכס קטן בין השוליים והקצפת. הגדר את ramekins במחבת קלייה קטנה ויוצקים מספיק מים חמים כדי להגיע באמצע הדרך את הצדדים של ramekins. מכסים את המחבת באופן רופף בנייר כסף ואופים במשך כ -25 דקות, או עד שהקצפת נקבעת בקושי.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
12
להעביר את ramekins למתלה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
13
כפית את רוטב קוקוס-טפיוקה לתוך 4 קערות רדודות. תריץ סכין מסביב לקצפת ותהפוך את 1 למרכז של כל קערה. באמצעות כף, לגרוף קטן " כובע "ממרכז כל מקצפת, למלא עם צ' אטני מנגו ולהחליף את הקצפת " כובע.".
מרכיבים שתצטרך
צ ' אטני מנגו
זילוף בצורת לב
טפיוקה.
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה