קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות39
מגזין

אמנון מושחר עם סלט כוסברה-ליים

אמנון מושחר עם סלט כוסברה-ליים
אמנון מושחר עם סלט כרוב-ליים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 365 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו פלפל, בצל ירוק, מלח כשר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. 48 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן נסו טאקוס באחה מתובלים עם סלט ליים ורוטב כוסברה אבוקדו, אמנון מושחר עם שומר וסלט כרוב, ו עוף מושחר וכוסברה קינואה ליים (מתכונים דומים).

הוראות

1
קוצצים את השום, מפזרים אותו עם קמצוץ של מלח, ומעכים אותו למשחה עם הצד של סכין שף. דק לגרר את ההתלהבות ממחצית הסיד ולאחר מכן מיץ את כל הסיד. בקערה בינונית, להקציף את השום, גרידת ליים, 1 Tbs. של המיץ, ואת המיונז. זרוק פנימה את הכרוב, הבצל הירוק והכוסברה. עונה עם 1/4 כפית. מלח וכמה טחנות פלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
שפים סכיןשפים סכין
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
בקערה קטנה, לערבב את אבקת צ ' ילי, כמון, 1/4 כפית. מלח, וכמה טחנות פלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מפזרים את הספייס לשפשף בכל רחבי אמנון.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
אמנוןאמנון
4
ממיסים את החמאה במחבת ברזל יצוק 10 אינץ ' או לא מקל על חום בינוני גבוה. לבשל את אמנון משני הצדדים עד השחמה מבושל דרך, על 3 דקות בסך הכל עבור חתיכות קטנות 5 דקות בסך הכל עבור חתיכות גדולות.
מרכיבים שתצטרך
אמנוןאמנון
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
העברה לצלחת. לזרוק את סלט הכרוב ולהוסיף מיץ ליים יותר, מלח, ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
מגישים את אמנון עם סלט הכרוב.
מרכיבים שתצטרך
אמנוןאמנון
7
הגשת הצעות
8
מגישים עם
9
פילאפון אורז דרום-מערבי בצד.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®אפונה גויה®
1
קלוריות
1
370, שומן
2
25, קלוריות שומן
1
220, שומן רווי
2
7, חלבון
3
31, שומן חד רווי
4
6, פחמימות
5
500, כולסטרול
6
95, סיבים
7
צילום: סקוט פיליפס
8
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
1
9, שומן רב בלתי רווי
2
10, נתרן

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו האורגני Ziobaffan עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו