גשו לסופר וקנו פירורי לחם, רוטב ווסטרשייר, אורגנו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: אמנון מצופה חרדל, אמנון מצופה, ו אמנון מצופה בפרמזן.
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). לרסס צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישים
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים פילה אמנון לתבנית אפייה מוכנה, ואופים בתנור שחומם מראש במשך 10 דקות. בינתיים, מערבבים יחד את החרדל, רוטב ווסטרשייר, מיץ לימון, אבקת שום, אורגנו, וגבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
פילה אמנון
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
כאשר דגים בישלו במשך 10 דקות, להפיץ עם רסק עשב, ומפזרים פירורי לחם. המשיכו לאפות עוד 5 דקות עד שהציפוי מבעבע וזהוב.
טילפיה עובדת ממש טוב עם פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר, ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Menage פינו גריג ' יו Limelight טרואה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.