קושיקל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

אמנון עשבי שום עם סלסת פירות

אמנון עשבי שום עם סלסת פירות
אמנון עשב שום עם סלסן פירות נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 239 קלוריות, 35 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה הוא יקר למדי מתכון לחובבי אוכל מקסיקני. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. אם יש לכם חמאה, בני זוג גריל מקורמיק שום קלוי ותיבול עשבים, טריזי ליים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 55%. נסו אמנון עשב שום, אמנון לימון, שום ועשבי תיבול, ו אמנון שום ועשבי תיבול (מתכונים דומים).

הוראות

1
משפשפים פילה אמנון באופן שווה בתיבול. מערבבים יחד סלסה ומלפפון בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
פילה אמנוןפילה אמנון
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
Dientes De AjoDientes De Ajo
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
ממיסים חמאה במחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה; מוסיפים אמנון, ומבשלים 3 עד 4 דקות מכל צד או עד להשחמה טובה.
מרכיבים שתצטרך
אמנוןאמנון
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מגישים מיד עם תערובת סלסה וטריזי ליים.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז
Dientes De AjoDientes De Ajo

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע

אמנון בתפריט? נסה להתאים עם פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. שמורת אלזס ווילם פינו גרי עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
אלזס ווילם פינו גריס ריזרב
אלזס ווילם פינו גריס ריזרב
צבע זהוב עז עם רמזים לאוכרה, ליין יש אף של פרי בשל, חבוש. בפה ההתקפה היא גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן באופן מושלם סוכר וחומציות.התאימו יין זה לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשרים לבנים צלויים או צלויים (חזיר, עגל), ארנב, עופות ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כמו ריזוטו.