קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אמפנדס תירס שמנת: Humitas

אמפנדס תירס שמנת: Humitas
אמפנדס תירס שמנת: Humitas עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 250 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פפריקה, שמן canolan, תירסוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו Humitas (פודינג תירס ארגנטינאי), מתכון Humitas תירס מתוק, ו אקוודור Humitas (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את החמאה בסיר קטן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בשר צהריים פרוס (סלמי, חזיר ו/או הודו)בשר צהריים פרוס (סלמי, חזיר ו/או הודו)
ציוד שתשתמש בו
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
2
מוסיפים את הקמח ומבשלים עד חלקה תוססת, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
3
מוסיפים את החלב לאט תוך לטאטא כל הזמן. להביא מבשלים, ערבוב כל הזמן, לשים לב מיוחד לפינות הסיר.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
4
מוסיפים את הפפריקה והמלח והפלפלפל, לפי הטעם. מערבבים את התירס והפטרוזיליה, לחזור לרתיחה. לגרד את המילוי לתוך קערה להתקרר לחלוטין לפני מילוי עטיפות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
5
כדי ליצור: להרטיב את הקצוות של 1 של עטיפות empanada עם קצה אצבע טבול במים חמים. מרכז 1/3-כוס נדיבה של המילוי על העטיפה. להביא את הצדדים של העטיפה יחד כדי להיפגש על המילוי לצבוט את הצדדים יחד כדי לאטום וליצור צורה חצי ירח.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
6
הנח את חצי הירח שטוח על משטח העבודה. עבודה לך דרך סביב הקצוות, להביא על 1/2 אינץ ' של השכבה התחתונה של הבצק למעלה ומעל השכבה העליונה, כדי להפוך את מיני-קפלים. לחץ כמו שאתה הולך לאטום את הקפלים. אם אתה לא רוצה להתעסק עם crimping, פשוט לאטום את הקצוות כל הדרך מסביב עם קצות של tines של מזלג.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
1
יוצקים מספיק ירקות או שמן קנולה למחבת כבדה גדולה כדי למלא על 3/4 אינץ ' את הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
ציוד שתשתמש בו
(חבילות כל אחת) גבינת פילדלפיה® נופשטל, רכה(חבילות כל אחת) גבינת פילדלפיה® נופשטל, רכה
2
חום מעל חום בינוני עד קצה הידית של כף עץ שקוע בשמן נותן רוחש תוסס, על 375 מעלות F. בזהירות להחליק כמה שיותר empanadas לתוך השמן כפי שיתאים ללא צפיפות. מבשלים עד הבצק הוא משחימים קלות, על 3 דקות. בזהירות להעיף וחזור.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
3
מסננים בקצרה על מגבות נייר לפני ההגשה. חזור עם אמפנדס שנותרו.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4
הערה: כדי לאפות empanadas, מחממים את התנור ל 375 מעלות F. קו גיליון אפייה עם נייר קלף, או להשתמש גיליון אפייה nonstick.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
5
אופים עד אמפנדס הם חום זהוב בהיר, על 25 דקות. מגניב כמה דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה