גשו לסופר וקנו תאנים, עוגיות אמרטי, מסקרפונה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לימון ו Amaretti Semifreddo עם רוטב פטל, עוגת פטל ואמרטי קראנץ, ו אמרטי אפרסקים ממולאים (מתכונים דומים).
הוראות
1
במעבד מזון, מחית את הפטל עם 2 כפות של הסוכר. מסננים את רוטב פטל דרך מסננת בסדר. בקערה קטנה, למזג את mascarpone עם הנותרים 1 1/2 כפיות סוכר ווניל. בקערה קטנה אחרת, לשלב את עוגיות amaretti עם החמאה ו 1 1/2 כפיות של חומץ בלסמי.
מרכיבים שתצטרך
קובצי Cookie של Amaretti
חומץ בלסמי
רוטב פטל
פטל
מסקרפונהname
וניל
חמאה
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
מסננת
קערה
2
תניח את התאנים על משטח עבודה, בצד למעלה. באמצעות סכין חיתוך, רבע מהם אנכית, שמירה על 1 אינץ ' של תחתית ללא פגע. פתח את התאנים מעט קלות ומפזרים אותם עם סוכר. כפית את פירורי עוגיות amaretti לתוך התאנים ולחץ אותם בקלילות כדי לסגור.
מרכיבים שתצטרך
פירורי עוגיות Amaretti
סוכר
תאנים
ציוד שתשתמש בו
סכין
3
מורחים 6 קליפות תירס על משטח עבודה ולהגדיר תאנה, צד נבע למעלה, 2 אינץ ' מבסיס כל קליפה. מעל כל תאנה עם קליפה שנייה להקיף אותו לחלוטין. לקשור את קליפות התירס יחד בחוזקה בכל קצה עם חוט המטבח.
מרכיבים שתצטרך
קליפות תירס
בסיס
תאנים
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבח
4
להדליק גריל או לחמם מחבת גריל. גריל התאנים על אש נמוכה, הופך אותם כל 2 דקות, עד שהם מכרז ואת המילוי מבעבע, על 8 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
תאנים
ציוד שתשתמש בו
מחבת גריל
גריל
5
להעביר את קליפות התירס צלחות להתיר את החבילות. זרוק את הקליפות. פתח את התאנים מעט ומעל כל אחד עם כפית מעוגלת של מסקרפונה ממותק. לטפטף קלות את התאנים עם רוטב פטל וחומץ בלסמי ומגישים.
עוגיות עובדות ממש טוב עם קרם שרי, מדיירה, ופרוסקו. מתוק מבעבע פרוסקו לא להציף סוכר פשוט או עוגיות חמאה קצרות, מתוק קרם שרי משלים עוגיות מתובל, ואת הערות nutty של מדיירה להתאים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם Nv Solera. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.