אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא גלוטן מתכונים לרפרטואר שלך, פנקייק תפוחי אדמה שוויצרי עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. מתכון זה מכין 6 מנות עם 304 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח, פלפל, גבינה שוויצרית, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. למתכון הזה מ טעם הבית יש 37 מעריצים. זה עובד גם הר ד ' אובר זול למדי עבור חנוכה. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. עם כפית ציון 51%, המנה הזו טובה. פנקייק פקורה מנגולד שוויצרי עם עגבניות מתפוצצות, מתאבנים לפנקייק תפוחי אדמה, ו פנקייק תפוחי אדמה פרמזן דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
במחבת טפלון גדולה ממיסים 1 כף חמאה עם 1 כף שמן על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מורחים מחצית מתפוחי האדמה בשכבה אחידה במחבת. מתבלים ב 1/2 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
פלפל
מורחים
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מפזרים גבינה, ואז למעלה עם תפוחי אדמה הנותרים. מתבלים במלח ופלפל שנותרו. לחץ על תערובת בעדינות למחבת. מבשלים כ -7 דקות או עד שהתחתית משחימה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
תפוח אדמה
גבינה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מסירים מהאש. שחרר פנקייק מצידי המחבת. הפוך פנקייק על צלחת. מחזירים את המחבת לחום ומחממים את יתרת החמאה והשמן. החלק את פנקייק תפוחי האדמה בצד החום כלפי מעלה למחבת. מבשלים כ -7 דקות יותר או עד שהתחתית משחימה והגבינה נמסה. החלק על צלחת.