אנשי שלג עוגיות חמאה
אנשי שלג של עוגיות חמאה עשויים להיות מתכון טוב להרחבת אוסף הקינוחים שלכם. מתכון זה מכין 24 מנות עם 132 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לך תמצית ונילן, חלב, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותה. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. עם כפית ציון 9%, המנה הזאת היא בלתי ניתנת לשיפור. אנשי שלג עוגיות חמאה, אנשי שלג עוגיות סוכר, ו כדורי עוגיות של אנשי שלג נמסים דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה גדולה, חמאת שמנת וסוכר עד אור רכה.
מוסיפים חלב ווניל. מוסיפים בהדרגה קמח ומערבבים היטב.
מוציאים 1/3 כוס בצק לקערה קטנה; גוון עם צבע מאכל אדום. חוזרים על הפעולה עם 1/3 כוס בצק וצבעי מאכל צהובים; מניחים בצד.
לאנשי שלג מעצבים בצק לבן ל -24 כדורים, 1-1/4 אינץ'. כל אחד; 24 כדורים, בערך 1/2 אינץ'. כל אחד; ו 24 כדורים, בערך 1/8 אינץ'. כל אחד. לגופים, הניחו כדורים גדולים על שני ניירות אפייה לא משומנים; משטחים ל -3 / 8 אינץ'. עובי.
מקום 1/2-ב. כדורים מעל גופים לראשים; לשטח.
מעצבים בצק אדום ל -24 כדורים, 1/8 אינץ'. כל אחד, ו 24 משולשים.
הניחו משולשים מעל הראשים לכובעים; צרף 1/8 אינץ'. כדורים לבנים לגדילים.
מניחים כדורים אדומים על ראשים לאף. מחלקים את הבצק הצהוב ל -24 חלקים; מעצבים לצעיפים ומניחים על אנשי שלג.
הוסף עיני שוקולד צ ' יפס וכפתורים.
אופים בחום של 325 למשך 13-16 דקות או עד להתייצבות. מצננים במשך 2 דקות לפני שמוציאים בזהירות למתלים.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.
ניתן לשלב עוגיות עם שרי שמנת, מדיירה ופרוסקו. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף סוכר פשוט או עוגיות לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, ותווי האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "