אספרגוס ומרק כבש עם יוגורט
אספרגוס ומרק כבש עם יוגורט עשוי להיות רק המרק שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 343 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם יוגורט, פלפל, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו אספרגוס כבש פסטו מקרוני N גבינה, חביתת כבש ובייקון עם אספרגוס וגבינת עז, ו חביתת פסטו כבש עם אספרגוס וגבינה עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את הסנטימטר העליון של כל גבעול אספרגוס. מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה. תכיני אמבט קרח גדול.
מוסיפים טיפים אספרגוס ומבשלים עד ירוק בהיר ומכרז, על 1 דקה.
מעבירים לאמבט קרח עד שמצוננים. יבש בזהירות ומילואים.
מוסיפים גבעולי אספרגוס למים ומבשלים עד ירוק בהיר ורך, על 2 דקות.
מעבירים לאמבט קרח כדי להירגע.
להעביר גבעולים צוננים לצנצנת של בלנדר.
להפריש 8 רמפות (אם באמצעות בצל ירוק, להפריש 2 בצל ירוק כולו פרוס).
מחממים 1 כף חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד הקצפה תת-קרקעית.
מוסיפים רמפות שנותרו ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים, ערבוב ומתגלגל לעתים קרובות, עד רך משחימים קלות.
מוסיפים מרק ויוגורט לבלנדר. להתמזג במהירות גבוהה עד חלקה לחלוטין, לעצור כדי לגרד את הצדדים והוספת מים לפי הצורך עד עקביות עשירה, מרקי הוא הגיע.
עם ריצת בלנדר, טפטוף איטי בשמן זית. מתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל, ואז מסננים דרך מסננת רשת עדינה אם מרקם חלק רצוי.
העברה לסיר בינוני וחום, ערבוב לעתים קרובות. כאשר מוכן לשרת, מערבבים במיץ לימון. ממיסים את שאר החמאה במחבת גדולה. רמפות Sautée וטיפים אספרגוס עד השחמה קלות ולאחר מכן להעביר לצלחת. מרק מצקת לתוך קערה בודדת.
מקשטים עם רמפות מוקפצות, אספרגוס, מנטה קצוצה, טפטוף נוסף של שמן זית (להיות נדיב).