אספרגוס וריזוטו לימון
המתכון אספרגוס וריזוטו לימון יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 32 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 413 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו אורז, מיץ לימון, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו ריזוטו לימון אספרגוס, ריזוטו לימון אספרגוס, ו אספרגוס וריזוטו לימון (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים במיקרוגל 2 ליטר-בטוח זכוכית קערה. מיקרוגל ב 3 דקות גבוהות. מערבבים באורז; מיקרוגל ב 3 דקות גבוהות. מערבבים במלאי ויין; מיקרוגל ב 16 דקות גבוהות, ערבוב במשך 30 שניות כל 4 דקות.
להוסיף אספרגוס; מיקרוגל ב 2 דקות גבוהות. מערבבים בקליפה, מיץ, מלח, פלפל, וחצי גבינה. למעלה עם שאריות גבינה.