אספרגוס לבן ונקניק גראטן
אספרגוס לבן ונקניק גראטן עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 241 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. גשו לסופר וקנו פלפל, קמח, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכונים דומים: Gratin אספרגוס, חזיר ואספרגוס מוקרם, ו אספרגוס Mascarpone Gratin.
הוראות
מחממים את התנור ל-350 ומחמיאים קלות תבנית אפייה רדודה בגודל 9 על 13 אינץ'. להביא 8 כוסות מים לרתיחה במחבת גדולה מאוד, עמוקה.
מוסיף את קליפות אספרגוס ומלח את המים.
מוסיפים את אספרגוס חבילות למחבת ומבשלים על חום גבוה עד מכרז, על 12 דקות.
מעבירים את האספרגוס למגש ומייבשים. מסננים את מרק האספרגוס לתוך כוס גדולה למדידת כוס.
ממיסים את החמאה בסיר בינוני.
לטאטא את הקמח ומבשלים מעל חום גבוה בינוני במשך 1 דקה.
מוסיפים 1 1/2 כוסות של מרק אספרגוס ומבשלים מעל חום מתון, מטאטא כל הזמן, עד שהרוטב מתעבה, כ 5 דקות. מתבלים את הרוטב עם מלח, פלפל, מיץ לימון ואגוז מוסקט.
הסר את המיתרים מן האספרגוס רול רופף פרוסת בשר חזיר סביב כל צרור.
מעבירים את אספרגוס וחבילות חזיר לתבנית אפייה מוכנה ויוצקים את הרוטב על גבי.
מפזרים את הגבינה ואופים את הקרם בשליש העליון של התנור למשך כ-25 דקות, או עד שהגבינה נמסה והרוטב מבעבע.