אפונה עם חמאה משחימה, בצל מקורמל, פרושוטו
אפונה עם חמאה משחימה, בצל מקורמל, פרושוטו עשוי להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 354 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך חומץ בלסמי, שמן זית, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 42% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: אספרגוס עם צדפות, חמאה שחומה פרושוטו, אפונה עם פרושוטו, עגבניות ובצל, ו פיצטות עם בצל מקורמל, גבינת עיזים, פרושוטו.
הוראות
לבשל אפונה על פי הוראות החבילה, החלפת מרק 1/2 כוס מים.
ניקוז; להפריש בקערה הגשה, ולשמור על חם.
קוק prosciutto במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד פריך.
הסר prosciutto מן פאן; מגניב גס להתפורר.
ממיסים 1 כף חמאה עם שמן במחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל; מבשלים 28 דקות או עד הזהב, ערבוב מדי פעם.
בעוד בצל לבשל, להמיס הנותרים 3 כפות חמאה בסיר קטן על אש בינונית-נמוכה. מבשלים 5 דקות או עד חמאה הוא השחמה, ערבוב מדי פעם. מערבבים סוכר, חומץ, טימין, ופלפל לבצל; מבשלים 2 דקות נוספות.
הסר מהחום. מערבבים בצל מקורמל והתפוררו פרושוטו לאפונה.
יוצקים חמאה משחימה על אפונה.