אפיית בוריטו קלה
מתכון בוריטו קל לאפות מוכן תוך כ 50 דקות, והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן וצמחוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 220 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גבינת צ'דר, מים, שעועית מטוגנת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 35%. מתכונים דומים: אפיית בוריטו קלה, בוריטו אופים, ו בוריטו אופים.
הוראות
תנור חום עד 191°. ספריי 13x9-inch מחבת עם ספריי בישול.
בקערה בינונית מערבבים תערובת ביסקוויק ומים קרים עד לקבלת הבצק הרך. לחץ באופן שווה בתחתית מחבת.
שעועית מורחת על קרום. בקערה קטנה, מערבבים יחד אורז וסלסה 1/2 כוס.
מורחים באופן שווה על שעועית. למעלה עם גבינה.
אופים 25 עד 30 דקות או עד גבינה מותכת וקרום הוא חום זהוב. למעלה עם חסה, עגבניות וזיתים.
מגישים עם סלסה נוספת ושמנת חמוצה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. דרגונט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
![דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר]()
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.